Odido aanbieding

Wat is de Odido aanbieding van dit moment? Ga je verhuizen? Of zoek je een goedkopere optie voor een internet en TV-abonnement of internet only abonnement? Dan is de huidige Odido aanbieding er eentje die je niet wilt missen!

Tijdens de huidige speciale Odido deal krijg je namelijk 8 maanden korting op jouw maandelijkse abonnementskosten. Zo betaal je de eerste 8 maanden slechts 30 euro per maand voor internet en TV. En je betaalt GEEN eenmalige aansluitkosten ter waarde van 105 euro. Dat betekent in totaal maximaal: 320 euro korting als je NU kiest voor Odido Internet en TV.

Profiteer direct van deze Odido aanbieding!

Wat is Odido?

Odido is de nieuwe naam van T-Mobile en Tele2. Beide zeer bekende telecom aanbieders in ons land. Ze gaan nu samen verder onder de nieuwe naam Odido. Ze hebben maar liefst 8 miljoen bestaande klanten en zijn daarmee direct de grootste aanbieder in ons land geworden. De merknamen Simpel, Ben en Tele2 Thuis blijven ook nog bestaan. Maar Odido wil het anders en beter doen. Odido is jouw nieuwe provider voor Mobiel, Glasvezel en TV, met veel toegankelijke abonnementen voor jou en jouw familie en vrienden.

Odido aanbieding Internet en TV

Zoek je naar een nieuw internet en TV abonnement en wil je daar niet teveel voor betalen? De Odido aanbieding is erg leuk: je betaalt de eerste 8 maanden een stuk minder en krijgt veel korting. Je betaalt nog slechts 30 euro per maand. En het maakt niet uit welke internetsnelheid je kiest. Ook de 1 GB/s kun je voor dit bedrag kiezen. Kies je ook voor een TV-abonnement? Dan krijg je de TV-box de eerste 8 maanden ook gratis.

Daarbij betaal je sowieso geen eenmalige aansluitkosten ter waarde van 105 euro. Dat is ook mooi meegenomen en snel verdiend.

Maar dat is niet alles, want je kunt ook kiezen voor een andere actie: gratis Viaplay en ESPN Compleet voor een jaar lang. Normaliter betaal je 10 euro per maand voor ESPN Compleet en 15,99 euro per maand voor Viaplay. Ook met deze actie kun je dus rekenen op veel korting als nieuwe klant.

Profiteren? Kies nu voor Odido!

Nog meer Odido korting?

Wil je nog meer Odido korting? Dat kan. Kies dan naast het Odido internet en TV abonnement ook voor een Odido mobiel abonnement (of bij Ben). Hierdoor krijg je de volgende voordelen:

  • Iedere maand 5 euro korting op jouw internetabonnement
  • Iedere maand 2,50 euro korting en tot 5 GB extra data per maand op andere Odido abonnementen
  • 7,50 euro korting per maand op Odido Unlimited abonnementen
  • Bij een Ben Mobiel abonnement geldt: tot 5 GB extra aan data per maand.

Meer weten of direct profiteren? Ga naar Odido en pak die korting!