Odido Black Friday

Het is weer Black Friday Week, en dus pakt ook Odido flink uit met extra korting! We zetten het voor je op een rijtje. Direct profiteren en die korting pakken? Ga dan naar Odido.nl

Odido Internet en TV Black Friday 2024

Ben je toe aan een goedkoper internet en tv abonnement? Dan zit je helemaal goed bij Odido. De Odido Black Friday Deal is lekker scherp en levert je flink veel extra korting op:

  • Je betaalt nu geen activatie en installatiekosten op alle pakketten. Hiermee bespaar je direct 105 euro.
  • Je betaalt de eerste 6 maanden slechts 30 euro per maand op alle internet (en TV) pakketten. Hiermee bespaar je tot wel 150 euro.
  • Heb je ook een Odido Mobiel abonnement of een Ben abonnement? Dan krijg je nog eens 5 euro combinatiekorting per maand. Dat is 60 euro per jaar.

In totaal kun je nu bij Odido internet en tv dus het eerste jaar maar liefst 305 euro besparen. Pak die korting nu direct en kies voor Odido!

Odido Mobiel Black Friday 2024

Ben je toe aan een nieuwe smartphone met of zonder abonnement? Ook dan kun je lekker scoren bij Odido tijdens deze Black Friday periode, want je krijgt nu:

  • Geen aansluitkosten op alle bundels
  • Oplopende korting op het maandtarief abonnement
  • Heel veel lekkere toesteldeals, met heel veel voordeel op de Samsung Galaxy S23, de OPPO Reno10 en de Google Pixel 8 Pro.
  • Als je kiest voor een Samsung Galaxy S23 dan krijg je een gratis Galaxy Watch6 LTE 40mm ter waarde van 369 euro cadeau.
  • Kies je voor de OPPO Reno10 Pro? Dan krijg je een OPPO Band 2 ter waarde van 79 euro helemaal gratis.

Pak hier die Odido Mobiel deal!

De Odido Black Friday deals zijn van 20 november tot en met 27 november. Dus ook tijdens Cyber Monday (de laatste dag van deze actieperiode) kun je nog korting pakken bij Odido.

Wat vinden we van de Odido deals?

Als je een nieuw internet en TV abonnement wilt, dan is dit wel een goede periode om over te stappen. De korting die Odido aanbiedt is een prettige deal. Zorg er wel voor dat je even een vergelijking maakt met de andere providers, want nagenoeg alle providers hebben deze dagen wat extra korting.