Odido voordelen

Odido is nieuw en heeft leuke voordelen, wat is Odido precies? En wat zijn die leuke voordelen van Odido? Hoe ziet het in elkaar? Wij helpen je graag op weg en zetten een en ander op een rijtje.

Wat is Odido?

Odido is een nieuw merk in de telecom markt, maar is ook weer niet helemaal nieuw. Hoe zit dat? T-Mobile en Tele2 gaan samen verder onder een nieuwe naam: Odido. Odido is een Nederlands bedrijf en ze pakken het anders aan dan de andere providers. Ze vinden het namelijk echt belangrijk om de mens centraal te zetten en niet de technologie. Hoe je dat merkt, daar komen we zo op terug.

Wat verandert er voor huidige klanten?

Op dit moment nog niks, behalve dat je op jouw factuur de naam Odido terug ziet komen. Loopt je huidige abonnement voor thuis of mobiel bijna af? Dan kun je gaan verlengen bij Odido, dat is niet meer mogelijk bij T-Mobile of Tele2.

Unlimited abonnementen van Odido

Odido heeft voor iedereen een passend abonnement, zo kan echt iedereen meedoen, dat vinden ze belangrijk bij Odido. Er zijn zoals bij de meeste providers niet 1 Unlimited abonnement, maar maar liefst 4 Unlimited abonnementen. Zo is er altijd wel eentje die echt past:

 • Unlimited Start
 • Unlimited Basis
 • Unlimited Plus
 • Unlimited Premium

De voornaamste verschillen zitten met name in de internetsnelheid die je krijgt. Wat onbeperkt internet is wel gewoon onbeperkt internet bij alle 4 de soorten Unlimited abonnementen van Odido. Heb je voldoende aan minder dan Unlimited? Ook dan heeft Odido Mobiele abonnementen beschikbaar voor jou. Zodat echt iedereen mee kan doen.

Odido Extra’s

Bij sommige Odido abonnementen of producten krijg je Odido punten. Deze kun je inzetten voor GRATIS extra’s. Je kunt deze punten eenvoudig zelf omzetten in een extra dienst in de Mijn Odido omgeving. Denk hierbij aan gratis:

 • Videoland (Alle series, films, docu’s en sportwedstrijden en RTL programma’s zonder reclame)
 • Viaplay (live sport en entertainment, waaronder live Formule 1)
 • Deezer (onbeperkt muziek streamen op al jouw apparaten)
 • Podimo (de beste podcasts en luisterboeken)
 • Visual Voicemail
 • HBO Max
 • SkyShowTime

Check hier alles over alle Extra’s in detail!

Alle extra’s kun je zelf makkelijk maandelijks aan of uit zetten, dat is wel zo prettig. En je kunt ze dus makkelijk koppelen via Mijn Odido. Heb je geen Odido punten om in te zetten? Je kan alle Extra’s van Odido ook gewoon kopen natuurlijk, daar doen ze ook niet moeilijk over bij Odido. Alles is voor iedereen mogelijk. Nieuwsgierig geworden of meer weten? Lees hier nog meer over Odido’s Extra’s.

Odido Samen Unlimited

Wat is Odido Samen Unlimited? Met Samen Unlimited scoor je supergoedkoop nog een Unlimited abbo voor jouw familie, vrienden, maakt niet uit! Het is eigenlijk gewoon een tweede versie van je Hello Unlimited, maar dan zonder die extra punten.

Wat denk je? € 20 per maand, ongeacht of je nu Unlimited Start, Basis, Plus of Premium hebt. En als je ‘m zat bent, zeg je ‘m gewoon maandelijks op. En alles komt op één overzichtelijke rekening. Super chill.

In Mijn Odido fix je zo’n Samen Unlimited abbo. Uiteraard met waanzinnig snel 5G tot 1 Gbit/s. Aansluiten? Altijd gratis. En je kunt er tot wel 5 scoren. Cool, toch?

Bij Unlimited krijg je elke dag lekker 20 GB om te knallen. Alleen voor in Nederland, trouwens. Als je GB’s bijna op zijn, krijg je een berichtje van Odido. Zit je zonder? No stress, je kunt gewoon gratis 2 GB bijtikken zo vaak als je wil. Zee doen dit zodat iedereen lekker kan internetten zonder dat het netwerk vastloopt. Wil je Unlimited eerst even testen? Dat kan GRATIS voor 1 dag.

De Odido Recycle Deal

Voor je abbo begint, maakt Odido een deal over de prijs van je nieuwe telefoon. Als je abbo afloopt, kopen ze die telefoon voor die prijs weer van je terug. Die prijs verdelen ze over de maanden, dus je betaalt elke maand minder. Abbo afgelopen? Odido zorgt ervoor dat je telefoon op een groene manier gerecycled wordt. Lekker voor je wallet en top voor de aarde!

Odido Thuis: Internet en TV

Uiteraard heeft Odido ook abonnementen voor Thuis: Internet, TV, Vast Bellen. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te nemen. Er is ook een Odido internet only abonnement en een Internet en TV abonnement beschikbaar. Net wat jij nodig hebt.

De internetsnelheden lopen op tot maar liefst 1 GB/s, maar als je minder nodig hebt, dan kan dat, en dan betaal je natuurlijk wat minder. Is er glasvezel mogelijk op jouw adres? Dan krijg je glasvezel!

Je kunt altijd rekenen op veel TV-zenders, en lekker veel HD-kwaliteit zenders. Wil je meer pakketten of zenders? Dan kun je die los afnemen en iedere maand aan of uitzetten. Erg makkelijk en handig.

Ben je al klant bij Odido Mobiel of Ben Mobiel? Dan kun je rekenen op gratis extra’s, dat noemen ze Maandelijks Klantvoordeel.

Odido Maandelijks Klantvoordeel

Met Klantvoordeel scoor je elke maand extraatjes als je meerdere Odido abbo’s op hetzelfde adres hebt. Heb je 2 of meer abbo’s op je naam staan? Dan pak je die voordelen. Lekker, toch? Regel je zo via Mijn Odido. Oh, en als je bij Ben zit met je mobiel en bij Odido voor je internet, zit je ook goed. Want Ben en Odido, dat is gewoon één familie.

Hoeveel korting of extra GB’s je krijgt? Hangt ervan af welke abbo’s je thuis hebt.

Check wat je met Klantvoordeel kunt scoren:

 • € 5 korting elke maand op je thuisinternet.
 • Tot € 7,50 korting elke maand op Unlimited abbo’s.
 • € 2,50 korting en max 5 GB extra elke maand op andere mobiele abbo’s van Odido.

Check hier alle details over Odido Klantvoordeel.

Conclusie over Odido

Odido is een nieuw merk, maar toch ook weer niet helemaal nieuw omdat ze al een heleboel klanten hebben en nu T-Mobile en Tele2 samen verder gaan. Odido maakt hun diensten een stuk eenvoudiger en wil graag echt dat iedereen mee kan doen. Ze hebben meerdere eenvoudige abonnementen die scherp geprijsd zijn. Wij zien een Odido abonnement wel zitten in ieder geval. Als je vandaag kiest voor Odido pak je ook nog eens een leuke Odido aanbieding mee! Korting, korting, korting!

Je leest bij ons trouwens ook alles over: