Olympische Spelen kijken bij Ziggo

24 januari 2018 – Kijkt u uit naar de Olympische Spelen in Zuid-Korea in februari 2018? En bent u klant bij Ziggo? Dan hebben we goed nieuws voor u. Naast het feit dat u de wedstrijden en verslagen natuurlijk kunt volgen via NOS Studio Sport kunt u ook naar 3 extra kanalen van Eurosport kijken, waaronder Eurosport 2. Standaard ontvangt u er al 2 die ook uitzendingen hebben over de Olympische Spelen, dus dat maakt een totaal van 5 Eurosport zenders waarmee u naar de Olympische Spelen kunt kijken.

Eurosport heeft dit jaar voor de eerste keer ook de uitzendrechten in haar bezit voor de Olympische Spelen. Daarom zijn de zenders nu dus in februari 2018 te bekijken vanuit het standaard digitale TV pakket. Normaal is Eurosport 2 onderdeel van het Ziggo Movies & Series XL pakket.

Maar u kunt de extra uitzendingen en zenders niet alleen bekijken via uw TV thuis, ook via de app Ziggo GO kunt u kijken naar de drie tijdelijke Olympische Eurosport kanalen. Hierop kijkt u naar onder andere snowboardcross, skicross en ijshockey. Wilt u nog meer kunnen kijken via Eurosport? Dan is de Eurosport Player misschien iets voor u. Voor slechts 0,99 euro in de maand februari kunt u de online TV dienst van Eurosport bekijken waar u dat wilt.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Voor meer informatie over de abonnementen van Ziggo kunt u ook hier terecht: