Online.nl verbetert alles in 1 pakketten

9 april 2016Online.nl heeft flink wat wijzigingen doorgevoerd in het aanbod voor internet, tv en bellen. Wat is er allemaal gewijzigd? Dat zullen we hier voor u op een rijtje zetten.

Wijziging internetsnelheid
Als eerste heeft Online.nl de internetabonnementen aangepast. Voorheen kon u kiezen voor een alles in 1 pakket met internetsnelheden van 30 Mb/s, 40 Mb/s of 50 Mb/s met een DSL verbinding. Dit is veranderd in 30 Mb/s, 50 Mb/s en 100 Mb/s. De optie van 40 Mb/s wordt niet meer aangeboden. U krijgt dus een snellere internetverbinding. Dat is altijd lekker.

Maar dat is nog niet alles. Ook de glasvezel internet abonnementen zijn gewijzigd. Eerst kon u kiezen uit een snelheid van 50 Mb/s, 60 Mb/s of 100 Mb/s. Dit is vanaf nu 50 Mb/s, 100 Mb/s en 200 Mb/s. Zowel als download en uploadsnelheid. Ook een flinke verbetering dus.

Wijziging TV aanbod
Ook is er een upgrade geweest in het aanbod van TV-zenders. Eerst kreeg u standaard 59 TV-zenders en 18 HD-zenders. Dat zijn er vanaf nu 72 geworden en 24 HD-zenders.

Wijziging in prijs
Al deze wijzigingen en verbeteringen hebben ook geleid tot een wijziging qua prijs. Het Alles in 1 Start pakket met DSL is €1 duurder geworden per maand en kost nu €37 per maand. De andere DSL pakketten zijn echter goedkoper geworden (met een hogere internetsnelheid en meer TV-zenders). Het Alles in 1 Power pakket is €2 goedkoper geworden en kost nu €39 per maand. Het alles in 1 Extra pakket is €3 goedkoper geworden en kost nu €43 per maand.

Maar ook de glasvezel alles in 1 pakketten van Online.nl zijn gewijzigd in prijs. Glasvezel alles in 1 Start is €4 per maand goedkoper geworden en kost nu €46. Het Glasvezel alles in 1 Extra pakket is ook €4 goedkoper geworden en kost nu €51 per maand (met 100 Mb down en uploadsnelheid). En het glasvezel alles in 1 Power pakket is ook €4 per maand goedkoper geworden en kost €61 per maand.

Deze wijzigingen gelden ook voor de Internet en TV pakketten van Online.nl

Wilt u meer informatie?
Ga dan naar de website van Online.nl of vergelijk de verschillende alles in 1 pakketten van Online.nl op deze website: