Online TV kijken

Online tv kijken is eigenlijk de nieuwste manier van televisie kijken. Het grote voordeel van online tv kijken is dat u altijd en overal uw favoriete programma, serie of film kunt kijken op een moment dat het u uitkomt. Dit betekent tv kijken op uw laptop, tablet, smartphone of op uw televisie.

Als het gaat om thuis online tv kijken dan noemen de meeste aanbieders dit ‘interactieve tv’. U kunt hiermee dan ook, pauzeren, opnemen en terugspoelen. Een goedkoop alles in 1 pakket met interactieve tv is die van Tele2. Zij bieden dit al vanaf €36 per maand aan. De top 3 van interactieve tv qua prijs bij een alles in 1 pakket ziet er als volgt uit:

  1. Tele2: € 36 per maand
  2. Online.nl: € 41 per maand
  3. Telfort: € 42 per maand

Buitenshuis online tv kijken

Maar u heeft misschien niet altijd zin om thuis TV te kijken. U bent waarschijnlijk ook af en toe op pad met uw laptop, tablet of smartphone. Ook dan is het mogelijk om tv te kijken. De enige die dit aanbiedt is UPC.

UPC
UPC biedt u de mogelijkheid om buitenshuis tv te kijken via een app. Deze heet Horizon Go. U kunt hiermee in de trein, achterin de auto, op de camping en eigenlijk overal online tv kijken. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een tv-abonnement van UPC, de Horizon Go-app en een internetverbinding. Met deze app is het ook mogelijk om opnames in te stellen op uw UPC Mediabox met digitale video recorder of Horizon Mediabox. Ook kunt u kiezen uit de nieuwste films met UPC on Demand. Oftewel, een heel complete app. En allemaal zeer eenvoudig.
Wilt u online tv kijken op uw computer of laptop? Dan kan dat via horizon.tv. Daar vindt u ook alle tv-zenders, topfilms, series en documentaires. U heeft dit al in een alles in 1 pakket vanaf €45 per maand
Naar de website van UPC.

In en rondom uw huis online tv kijken

Wilt u alleen binnen en rondom uw huis online tv kunnen kijken? Dan zijn er meerdere aanbieders:

  1. Ziggo
  2. KPN
  3. Online.nl
  4. Telfort
  5. Vodafone

Ziggo
Ziggo biedt met de gratis Ziggo TV app de mogelijkheid om op een smartphone of tablet live naar de belangrijkste Nederlandse TV-zenders te kunnen kijken. Ook bevat de app een televisiegids van meer dan 160 zenders en een overzicht van alle films en series. Elke film bevat uiteraard een omschrijving, maar ook de mogelijkheid om een trailer te bekijken. U heeft dit al in een alles in 1 pakket vanaf €44,95 per maand
Naar de website van Ziggo.

KPN
Uiteraard biedt KPN u ook de mogelijkheid om binnen en buiten (in de tuin) online tv te kijken. Bij KPN heet dit Interactieve TV online. Dit is standaard bij Interactieve TV. Hiermee kijkt u op uw smartphone, tablet, laptop, PC of Xbox 360 naar 32 live tv-zenders en eventuele zenders uit uw extra zenderpakketten. Maar u heeft zo ook toegang tot 10.000 films en series uit de Videotheek Thuis en u kunt Uitzending Gemist bekijken tot 3 dagen terug. Ook biedt KPN u een programmagids. Dit biedt KPN u aan via de gratis KPN iTV Online app. De KPN iTV Online app is beschikbaar voor iOs, Android en Windows. Wilt u op uw laptop of pc online kijken? Dan kunt dat doen via KPN Vandaag of www.itvonline.nl. U heeft dit al in een alles in 1 pakket vanaf €45 per maand.
Naar de website van KPN.

Online.nl
Online.nl biedt u via de gratis Online.nl Interactieve TV app de mogelijkheid tv te kijken waar u maar wilt in en rondom huis. Zo kijk je via de app op alle schermen in huis, zoals pc, tablet en smartphone. Terugkijken doe je lekker via de app op je tablet, smartphone of laptop overal in Nederland, ook buitenshuis. In de app vindt u een TV-gids, plant u herinneringen en opnames in, kijkt u TV gemist van SBS6, Net5, Veronica en de verschillende NPO zenders.Maar u kunt ook de TV-ontvanger bedienen met de app. Dan heeft u eigenlijk geen eens meer een afstandsbediening nodig. U heeft dit al in een alles in 1 pakket vanaf €41 per maand.
Naar de website van Online.nl.

Telfort
Bij Telfort kunt u ook via de gratis Telfort online TV app uw favoriete programma’s in en rondom het huis kijken met Interactieve TV online. U beschikt dan over heel veel zenders en programma gemist en u kunt kiezen uit meer dan 7000 films. Interactieve TV online is gratis bij Interactieve TV van Telfort. U heeft dit al in een alles in 1 pakket vanaf €42 per maand.
Naar de website van Telfort.

Vodafone
Ook Vodafone biedt tv online. Dit doen ze via de Vodafone Thuis TV app. Deze is uiteraard gratis, en beschikbaar voor iOs en Android. U kunt via de TV app 16 tv-zenders bekijken op uw tablet of smartphone. U kunt hier gebruik van maken bij een alles in 1 pakket vanaf €40 per maand.
Naar de website van Vodafone.

Wilt u de alles in 1 pakketten van de aanbieders onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: