OnsBrabantNet heeft nieuwe alles in 1 pakketten

> Direct naar de website van OnsBrabantNet

Per 13 april 2015 heeft OnsBrabantNet vernieuwde alles in 1 pakketten. De prijzen veranderen, maar ook de inhoud en de acties veranderen in het alles in 1 pakket van OnsBrabantNet. Hieronder zullen we u meer vertellen over de nieuwe pakketten. Deze vergelijken we met de oude alles in 1 pakketten.

Alles-in-één Totaal
Aan dit pakket verandert niet heel veel. De internetsnelheid is en blijft 60Mb/s om te uploaden en downloaden. Ook de gratis wifi-router in bruikleen, de analoge TV, de interactieve TV met 1 HD ontvanger en de gratis installatiemonteur veranderen niet bij dit Alles in 1 Totaal pakket. In het ‘oude pakket’ kreeg u bij de aanschaf daarvan 1 jaar gratis onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bij de nieuwe pakketten wordt dit iets uitgekleed en krijgt u alleen nog 1 jaar lang gratis bellen naar vaste nummers in Nederland. Voor de mobiele nummers moet u dus ook het eerste jaar alvast betalen. Een leuke actie voor dit nieuwe Alles in één Totaal pakket is wel dat je de eerste 3 maanden slechts €39 betaalt. Hiermee profiteert u dus van een leuke korting!

Alles-in-één Comfort
In dit alles in 1 pakket zitten al iets meer veranderingen. De internetsnelheid blijft ongewijzigd. U krijgt nog steeds 100 Mb/s om te uploaden en downloaden via een glasvezelverbinding. Ook de analoge TV, de gratis installatiemonteur en het 1 jaar gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland blijft behouden bij dit nieuwe alles in 1 pakket van OnsBrabantNet. Nieuw is de extra HD-ontvanger die u krijgt bij Interactieve TV. Voorheen kreeg u er standaard slechts 1. Nu krijgt u er meteen 2. Ook bij dit Alles-in-één Comfort pakket ontvangt u een leuke korting. De eerste 3 maanden betaalt u dan ook slechts €39. Een mooie aanbieding!

Alles-in-één Comfort Plus
Dit nieuwe pakket begint al met een nieuwe naam. Het ‘oude pakket’ heet Alles-in-één Deluxe. Deluxe is dus vervangen door Comfort Plus. Ook de internetsnelheid die OnsBrabantNet garandeert is verlaagd. Het Deluxe pakket beloofde 500 Mb/s, maar dat kan OnsBrabantNet niet in alle gebieden waar maken, dus ook hier garanderen ze nu 100 Mb/s. Maar het kan zo zijn dat er bij u wel sneller internet geleverd kan worden. Dit kunt u terug vinden op de website van OnsBrabantNet. De analoge TV en de gratis installatie door een monteur blijft behouden bij het nieuwe pakket. Maar het nieuwe pakket krijgt een leuke extra, namelijk het zenderpakket HBO. Dit zenderpakket maakt nu standaard deel uit van het Comfort Plus pakket. En tot slot profiteert u ook bij dit pakket van een leuke kortingsactie. De eerste 3 maanden betaalt u slechts €39.

Meer informatie
De nieuwe pakketten zijn vanaf 13 april 2015 te vinden op de website van OnsBrabantNet.