OnsBrabantNet prijsverhoging

12 oktober 2016OnsBrabantNet gaat de prijzen verhogen van enkele alles in 1 abonnementen. De prijsverhoging gaat in vanaf 1 november 2016. Omdat u bij het aanschaffen van een alles in 1 pakket te maken hebt met levertijd / aansluittijd kunt u de nieuwe, verhoogde, prijzen nu alvast vinden op de website van OnsBrabantNet. In totaal gaat het om 2 wijzigingen:

  • Totaal 100: het goedkoopste alles in 1 pakket van OnsBrabantNet was voorheen €55 per maand en wordt nu €2,50 per maand duurder. Hiermee komt het abonnement op €57,50 per maand. De inhoud van het pakket verandert verder niet, waardoor u nog steeds kunt rekenen op super snel internet en veel TV zenders.
  • Comfort Plus 100: het duurste en meest uitgebreide alles in 1 pakket van OnsBrabantNet was voorheen €85 per maand. Ook dit pakket wordt nu €2,50 per maand duurder en komt hiermee op €87,50 per maand. Ook aan de inhoud van dit abonnement verandert niks.

Voor beide alles in 1 pakketten blijft de aantrekkelijke actie nog steeds geldig. Dat betekent dat u de eerste 6 maanden slechts €39 per maand hoeft te betalen. Hiermee krijgt u in totaal €111 korting op het Totaal 100 alles in 1 pakket. En maar liefst €291 korting op het Comfort Plus 100  pakket.

Wilt u profiteren van deze korting? Ga dan naar de website van OnsBrabantNet.

Is deze prijsverhoging voor u de druppel omdat u het nu te duur vindt worden per maand? Start dan met alles in 1 vergelijken en kijk wat er op uw adres nog meer leverbaar is. Er zijn continu aantrekkelijke acties bij andere aanbieders. Wilt u de pakketten eerst onderling verder vergelijken? Dat kan ook hier: