Ook XS4ALL biedt Netflix aan

3 december 2015XS4ALL biedt vanaf nu, in navolging van grote broer KPN, ook Netflix aan voor klanten die Interactieve TV hebben. XS4ALL biedt de streaming videodienst van Netflix niet aan als onderdeel van Interactieve TV, maar wel via de dienst die hiervoor beschikbaar is voor klanten met geschikte hardware en software. Wat betekent dat precies? U sluit zelf een abonnement af bij Netflix. Dit gaat niet via XS4ALL. Vervolgens kunt u gebruik maken van de apparatuur van XS4ALL om Netflix op uw televisie te kijken. Dit gaat via een Interactieve TV app. Bent u klant bij XS4ALL maar is uw ontvanger hiervoor nog niet geschikt? Dan kunt u er eentje aanvragen bij XS4ALL. Het gebruiken van Netflix gaat via de open internet verbinding. Hierdoor is de snelheid van de app voor Netflix afhankelijk van de internetsnelheid die op dat moment beschikbaar is. Hiervoor geeft XS4ALL dus geen gegarandeerde internetsnelheid af.

Wel is het mooi dat u als XS4ALL klant nu via de hard- en software van interactieve TV ook naar Netflix kunt kijken. U heeft dus geen Google Chromecast of Apple TV meer nodig.

Netflix abonnement
Het Netflix abonnement moet u zelf los aanschaffen bij Netflix zelf. Dit is verkrijgbaar vanaf €7,99 per maand. Hiermee kunt u op 1 scherm in huis naar Netflix kijken. Voor slechts €9,99 kijkt u op 2 schermen tegelijk naar Netflix in huis. Dat is praktisch als u naar iets anders wilt kijken dan de kids. Ook krijgt u dan toegang tot HD-kwaliteit. Dat kijkt een stuk prettiger. Wilt u nog scherper beeld? Kies dan het Netflix abonnement van €11,99. Dan kijkt u zelfs in Ultra HD naar Netflix en maar liefst op 4 schermen tegelijk.

Per wanneer kunt u Netflix kijken?
Klanten van XS4ALL zouden per direct gebruik moeten kunnen maken van deze dienst.

Meer informatie
Bent u geen klant van XS4ALL of KPN? Maar ziet u dat wel zitten, zodat u dan ook kunt profiteren van deze nieuwe manier van Netflix kijken? Verdiep u dan in de alles in 1 pakketten van XS4ALL of KPN. Wilt u deze pakketten eerst onderling vergelijken? Dat kan ook op deze site: