Overstappen naar Ziggo

Wilt u overstappen naar Ziggo? Dan kunnen we u gerust stellen. Want dat is heel eenvoudig en gaat heel makkelijk. Door zelf een paar dingen goed te controleren en door gebruik te maken van de hulp van Ziggo bij het overstappen is het zo gepiept. Gebruik maken van de OverstapService van Ziggo is overigens geheel gratis. Hoe werkt het?

Start met het bekijken van de huidige aanbieding van Ziggo, want u krijgt nu bijna 300 euro korting als het gaat om een alles in 1 pakket of een internet en TV pakket. U kunt bijna altijd profiteren van een leuke aanbieding bij Ziggo (bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Ziggo overstapweken of tijdens één van de vele andere acties gedurende het jaar). Maar er zijn nog wel een aantal zaken die handig zijn om te controleren en moet u denken aan de volgende stappen:

  1. Kijk naar uw huidige contract bij uw huidige aanbieder. Het is belangrijk om even goed te kijken naar de contracttermijn en de opzegtermijn. Zo kunt u bij het overstappen voorkomen dat u dubbele abonnementskosten heeft. Controleer ook goed of u een afkoopsom moet betalen bij uw huidige aanbieder als u het contract eerder beëindigd dan gepland was volgens het contract.
  2. U kunt alleen van deze service gebruik maken als de opzegdatum van uw huidige abonnement niet verder dan 3 maanden in de toekomst ligt ten opzichte van de datum waarop u het abonnement bij Ziggo aanvraagt.
  3. Ga naar de website van Ziggo en bestel online eenvoudig een nieuw abonnement. Tijdens het bestellen kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van de Ziggo Overstapservice.
  4. Ziggo nummerbehoud aanvragen? Ook dat is geen probleem. U kunt uw huidige telefoonnummer meenemen naar Ziggo als u dat wilt. Zowel voor uw mobiele als vaste telefoonnummer is dit mogelijk. Ook dit regelt Ziggo allemaal voor u.
  5. Als u de bestelling heeft afgerond dan ontvangt u een aparte mail (van Ziggo) met daarin een link naar een formulier. Dit formulier vult u online binnen 7 dagen in. Hierop geeft u aan wat uw huidige aanbieder is, maar ook wat uw contractnummer en de contractdatum is. Vervolgens wordt de rest voor u geregeld. Ziggo neemt u dat verder uit handen.
  6. Vervolgens zal Ziggo u het nieuwe pakket op tijd leveren dat u eenvoudig en snel zelf kunt installeren. Komt u daar niet uit? Dan kunt u altijd een monteur langs laten komen.

Zo eenvoudig is overstappen naar Ziggo! U zult op andere websites ongetwijfeld zowel positieve als negatieve ervaringen lezen, maar als u het zelf goed aanpakt, dan scheelt dat al de helft. Wacht niet langer en vraag nú uw Ziggo abonnement aan

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u de pakketten van Ziggo onderling vergelijken? Dat kan ook hier: