Overstappen Ziggo naar KPN

Wilt u weg bij Ziggo en wilt overstappen naar KPN? Profiteer dan nu direct van een korting tot maar liefst 195 euro of kies voor een GRATIS Philips TV of Philips Soundbar.

We kunnen u gerust stellen, want u wilt natuurlijk niet zonder internet, bellen of tv komen te zitten. En wilt u ook geen dubbele kosten. Maakt u zich geen zorgen. Want overstappen van Ziggo naar KPN is heel gemakkelijk met de Overstapservice van KPN. Ook als u gaat overstappen naar glasvezel. Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U gaat naar de website van KPN en start met de bestelling van uw nieuwe KPN abonnement.
  2. U geeft tijdens de bestelling aan dat u gebruik wilt maken van de gratis KPN Overstapservice. U kunt hierbij ook aangeven of u nummerbehoud nodig heeft. U kunt dus makkelijk overstappen naar KPN met nummerbehoud. Vink het aan in het bestelformulier en het moet goed gaan.
  3. KPN zegt uw abonnement bij Ziggo voor u op.
  4. U kijkt tijdens het overstappen gewoon naar uw TV en kunt gebruik maken van internet. Een overstap zonder problemen.

Wat is handig om even goed te controleren?
Zoek altijd even uw huidige contract erbij van Ziggo. Kijk even goed naar uw contracttermijn en de opzegtermijn. Het kan namelijk zo zijn dat Ziggo u namelijk een afkoopsom in rekening brengt als u nog niet in de buurt bent van het einde van uw contracttermijn.

Van Ziggo naar KPN zonder dubbele kosten
Dubbele kosten komen niet voor als u overstapt van Ziggo naar KPN. Waarom niet? Dit komt doordat KPN het abonnement bij uw huidige aanbieder pas stop zet zodra het abonnement van KPN start. Daarnaast is het bijna onmogelijk om zonder internet en tv te komen zitten. Als u namelijk gebruik maakt van de Overstapservice dan neemt KPN hier geen risico. De huidige diensten worden pas definitief afgesloten als KPN heeft vastgesteld dat uw nieuwe abonnement het goed doet. Dat is een hele geruststelling, toch?

KPN voordelen
Als u gaat overstappen dan profiteert u onder andere van:

  • Een leuke welkomstaanbieding
  • Gratis extra zenderpakketten
  • Heeft u ook een mobiel abonnement? Dan krijgt u nog meer voordeel met KPN Compleet, zoals extra MB’s op uw smartphone of €5 korting op alle mobiele abonnementen op hetzelfde adres.

Stap nú over

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze overstap? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u eerst nog wat aanvullende informatie over de het abonnement van KPN? Dat kan ook hier: