Premier League bij Ziggo Sport

16 augustus 2016 – De Engelse voetbalcompetitie ‘de Premier League’ is dit seizoen te zien bij Ziggo Sport. Hiermee verhuist de Premier League van FOX Sports naar Ziggo. De aankomende jaren is dit de nieuwe thuisbasis van de Engelse Premier League.

Ziggo Sport kunt u als klant van Ziggo, bijvoorbeeld Ziggo alles in 1, bekijken op Kanaal 14. Hierop zal Ziggo elke speelronde minimaal 5 wedstrijden live uitzenden. Is dit voor u niet genoeg en wilt u nog meer voetbal? Dan kunt u een abonnement nemen op Ziggo Sport Totaal.

Het makkelijkste is het dus als u ook klant bent bij Ziggo voor een TV-abonnement, maar dat hoeft niet per se. U kunt ook een abonnement nemen op Ziggo Sport Totaal zonder een TV-abonnement bij Ziggo. Met dit uitgebreide abonnement kijkt u ook naar de wedstrijden uit de Spaanse Primera Division en naar andere buitenlandse voetbalcompetities en Formule 1.

Door de verhuizing van FOX Sports naar Ziggo is de Premier League in veel meer huiskamers in Nederland te zien. De betaalzender Ziggo Sport Totaal heeft al zo’n 100.000 abonnees. Maar nu kunnen ook de 3,5 miljoen Ziggo abonnees via Ziggo Sport naar de wedstrijden uit het Engelse voetbal kijken.

De Premier League is begonnen op 13 augustus 2016.

Wilt u meer weten over Ziggo of Ziggo Sport? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u de alles in 1 pakketten van Ziggo met elkaar vergelijken? Dat kan ook op deze website: