Prison Break seizoen 5 kijken

4 april 2017 – Vanaf morgen, 5 april 2017, is het zover. Prison Break seizoen 5 is dan officieel in Nederland te zien. 1 dag eerder, 4 april, gaat seizoen 5 in première in de Verenigde Staten. Prison Break is één van de betere series die ooit gemaakt is en hield dan ook vele kijkers wekelijks aan de buis gekluisterd in 2005 tot 2008. Na 4 seizoenen en 79 afleveringen stopte de serie, maar FOX maakte in januari bekend dat ze met een 5e seizoen komen. En dat is verrassend, want dat had niemand meer gedacht. Het verhaal in seizoen 4 was ten slotte geëindigd op een manier waarop in ieder geval de indruk werkt gewekt dat de hoofdrolspeler Michael Scofield was overleden. Maar daar hebben ze nu blijkbaar iets op verzonnen, waardoor het verhaal toch door kan gaan. In seizoen 5 ziet u vele bekende dan ook weer terug. Wentworth Miller speelt weer Michael Scofiel, Dominic Purcell speelt Lincoln Burrows, maar ook Robert Knepper, Amaury Nolasco en Sarah Wayne Callies zijn er weer bij als T-Bag, Sucre en Sarah Tancredi. Het belooft wederom een spannend seizoen te worden. Gaat u ook weer kijken?

Waar kan ik Prison Break seizoen 5 kijken?

Daarvoor zijn verschillende opties die we hier voor u op een rijtje zetten:

  • Heeft u de zender FOX niet in uw pakket zitten? Dan kunt u altijd nog kiezen voor KPN Play. Met KPN Play kunt u online televisie kijken. U kunt alle populaire TV zenders en uitzendingen live volgen, maar u kunt ook opnemen en terugkijken. Dus als u er niet bent, dan kunt u Prison Break seizoen 5 opnemen. En later terugkijken op een moment dat het u goed uitkomt. Uiteraard kijkt u met KPN Play naar nog veel meer on demand series en documentaires. KPN Play kost slechts €9,99 en is de eerste maand gratis. Wilt u Prison Break niet missen? Vraag KPN Play dan nu meteen gratis aan voor de eerste maand!
  • Heeft u een KPN alles in 1 pakket? Dan kunt u kijken op de zender FOX op kanaal 14. En in HD op kanaal 714.
  • Heeft u een Ziggo alles in 1 pakket? Dan is FOX standaard onderdeel van uw TV abonnement. U vindt FOX terug op kanaal 11, volledig in HD uiteraard.
  • Heeft u een Telfort alles in 1 pakket met interactieve TV? Dan vindt u de zender FOX op kanaal 714 in HD kwaliteit.
  • Heeft u een XS4ALL alles in 1 pakket? Dan kijkt u naar FOX op kanaal 14.
  • Heeft u een Fiber alles in 1 pakket. Dan kijkt u naar FOX op kanaal 14.
  • Heeft u een T-Mobile alles in 1 pakket. Dan kijkt u naar FOX op kanaal 13.

Wilt u meer informatie over KPN Play? Ga dan naar de website van KPN Play. Wilt u meer informatie over de alles in 1 pakketten van KPN, Ziggo, Telfort, Fiber? Dat kan ook op deze website: