Scarlet Interactieve TV nu in heel Nederland

30 april 2014Scarlet biedt vanaf nu de nieuwe interactieve tv dienst aan in heel Nederland. Dit doet Scarlet met het complete Family pakket en de verschillende varianten daarvan. Scarlet heeft hiermee op UPC na het meest complete basis pakket dat er op dit moment in Nederland is. In dit Family pakket zitten 122 tv-zenders, waarvan 28 HD-zenders. En 58 zenders zijn ook op de tablet te bekijken.

In het persbericht van Scarlet zegt Directeur Kamp daarover: “Met het aanbod van zoveel zenders is het niet meer van deze tijd om bij een abonnement op voorhand te moeten kiezen welke zenders je wilt kijken. Om die reden hebben wij alle zenders in het basispakket gestopt.

De nieuwe interactieve TV dienst van Scarlet kan worden aangeboden aan heel Nederland doordat deze geleverd wordt op ADSL (tot 20 MB), VDSL (tot 50 MB en in sommige delen van Nederland tot 80 MB) en op het glasvezelnetwerk van Reggefiber (tot maar liefst 500 MB). Als er 12 MB downloadsnelheid gehaald kan worden dan kan de nieuwe dienst van Scarlet geleverd worden.

Op de website van Scarlet is aan de hand van een postcodecheck op te vragen welke verwachte bandbreedte er bij u beschikbaar is. Hierdoor wordt het veel concreter. U krijgt geen melding of boodschap meer zoals ‘standaard tot 50 MB’, maar er komt na de postcodecheck een boodschap als ‘U heeft gekozen voor Family VDSL met iTV met de maximaal haalbare snelheid op uw adres van 46 MB p/sec.

Nieuw: VIP installatie
Ook heeft Scarlet de Family pakketten uitgebreid met VIP installatie. Hiermee hoopt Scarlet het overstappen laagdrempeliger te maken voor haar nieuwe klanten. De VIP installatie houdt in dat er een monteur langskomt die bij u thuis het modem aansluit voor alle computers, tablets, laptops en TV’s. Ook zal hij demonstreren hoe het werkt voor alle apparaten. Daarbij zorgt de monteur voor:

  • Het plaatsen van de apparatuur
  • Het aanleggen van de bekabeling
  • Het instellen van de TV, PC, tablet en telefoon
  • Het testen van de diensten

U betaalt hier momenteel niks voor (zowel voor bestaande als nieuw klanten). Hooguit een kopje koffie voor de monteur.

De nieuwe Family pakketten van Scarlet zijn verkrijgbaar en beschikbaar vanaf € 54,95 per maand. Deze pakketten bevatten ook:

  • Elke maand de eerste 100 minuten gratis bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.
  • Een draadloze Fritz!box modem.
  • 114 radiozenders
  • Uitzending gemist

Alles in 1 pakket Scarlet
Wilt u ook profiteren van dit uitgebreide en nieuwe alles in 1 pakket van Scarlet? Kijk dan nu op de website van Scarlet welk pakket het beste bij u past.