SkyShowtime aanbieding

SkyShowtime is nog relatief nieuw in Nederland. Sinds oktober 2022 kunt je naar deze streamingdienst kijken. Met SkyShowtime kijk je onder andere naar het beste en nieuwste van de beroemdste studio’s op aarde.

SkyShowtime aanbieding: Kijk nu 7 dagen gratis! Én profiteer van 34% korting!

SkyShowtime korting bij Skyshowtime

Heb je interesse in een Skyshowtime abonnement? Dan kun je dit gewoon rechtstreeks afsluiten bij de aanbieder zelf. De reguliere kosten zijn 6,99 euro per maand. Op jaarbasis is dat 83,88 euro. Om je te laten zien hoe leuk SkyShowtime daadwerkelijk is kun je kiezen voor een proefperiode van 7 dagen. Dat is precies genoeg om even goed rond te kijken en de eerste films en documentaires te kijken die je interessant vindt. Nieuwsgierig geworden? Start vandaag nog jouw proefperiode!

Een Skyshowtime jaarabonnement aanbieding

Maar dat is nog lang niet alles, want als je kiest voor een jaarabonnement in plaats van een maandabonnement dan krijg je direct een leuke SkyShowtime korting. Je betaalt per jaar namelijk slechts 54,99 euro. Dat is maar liefst 28,89 euro minder dan bij een maandelijks abonnement (op jaarbasis uitgerekend). Een korting van maar liefst ruim 34%. Oftewel kijk 12 maanden naar SkyShowtime en betaal slechts 8 maanden. Nu wordt een SkyShowtime abonnement nog interessanter en leuker! Direct profiteren? Kies hier voor een SkyShowtime jaarabonnement met 34% korting!

Wat krijg je allemaal bij SkyShowtime?

  • Heel veel exclusieve films en series om te streamen
  • Allerlei mooie genres, waaronder: drama, komedie, familiefilms en documentaires
  • Kijk op maximaal 3 schermen tegelijkertijd, ideaal voor het hele gezin
  • Stel maximaal 5 profielen in, inclusief speciale kinderprofielen.
  • Direct casten op je scherm
  • Geen reclames en lekker ongestoord kijken
  • Content downloaden op je device, die je op een ander moment kunt bekijken als je onderweg bent of op vakantie.
  • Ieder moment eenvoudig opzegbaar (een maandabonnement)

Proberen? Start nú de 7 dagen proefperiode (GRATIS)

SkyShowtime aanbod

SkyShowtime is hartstikke nieuw en is een streamingdienst waar heel veel samenkomt. Je vindt hier alles van Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Dreamworks, Nickelodeon, SHOWTIME, Paramount+ en Paramount Pictures. Oftewel, dat is heel veel om naar te kijken. Je vindt hier alles van kinderfilm tot liveaction-blockbuster, maar ook een verslavende TV-serie waar iedereen het al over heeft op jouw werk of school. Een aantal voorbeelden van populaire titels zijn: Law & Order, Halo, American Gigolo, Star Trek: Strange New Worlds, Mission: Impossible Fallout, Transformers: The last Knight, The Mummy, Saving Private Ryan, The Godfather, Yellowstone, FBI, Yellowjackets, PAW Patrol, Fatal Attraction, Tulsa King and many many more.

Het volledige aanbod bekijken doe je op de SkyShowtime website.