Snel internet, lage prijzen: KPN en Ziggo rollen rode kortingsloper uit

Duik in de wereld van fantastische internet deals! KPN en Ziggo gaan nek-aan-nek in hun strijd om jou als nieuwe klant binnen te halen met verbluffende kortingen. Ga je verhuizen of ben je gewoon toe aan een nieuw internetabonnement van topkwaliteit? Dan kun je nu tot wel 50% besparen op je jaarkosten!

Maximale Ziggo korting: tot 335,25 euro! Profiteer direct!
Maximale KPN korting: tot 205 euro! Profiteer direct!

Zeg dus maar dag tegen hoge internetkosten! De rivalen KPN en Ziggo trekken alles uit de kast om jou met buitengewone kortingen over de streep te trekken. Ziggo lanceert de Ziggo Sprinters actie, waarmee nieuwe klanten genieten van 3 of 9 maanden lang 50% korting op een internet (en tv) abonnement. Ook KPN doet mee aan de pret en biedt met de KPN Snelpakkers 6 maanden korting op alle internetabonnementen met een vast tarief van slechts €35 per maand. Hoe sneller het internet, hoe hoger de korting.

Wie is de beste internetprovider? Dat is de hamvraag. Dankzij deze acties is Ziggo nu de koning van goedkoop internet en tv, volgens onze internetvergelijker. Bespaar tot wel €335,25 in je eerste jaar, afhankelijk van je pakketkeuze.

Internetabonnementen van Ziggo en KPN bieden nu de volgende kortingen:

Internet AbonnementKortingLooptijd
Ziggo internet + tv 100 Mbit/s€249,759 maanden
KPN internet + tv 100 Mbit/s€1206 maanden
Ziggo internet + tv 200 Mbit/s€2709 maanden
KPN internet + tv 200 Mbit/s€187,506 maanden

Maar wat als je alleen internet wilt? Geen zorgen, KPN is in dat geval de voordeligste keuze:

Internet AbonnementKortingLooptijd
Ziggo internet 100 Mbit/s€64,503 maanden
KPN internet 100 Mbit/s€127,506 maanden
Ziggo internet 200 Mbit/s€71,253 maanden
KPN internet 200 Mbit/s€1446 maanden

Volgens de Consumentenbond en Tweakers zijn KPN en Ziggo de topfavorieten als het gaat om de beste internetprovider. Maar de keuze tussen KPN en Ziggo hangt ook af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Wil je graag een handje geholpen worden? Check dan ons advies over welke keuze het beste bij jou past.

En dan nu, tromgeroffel… Het zijn niet alleen KPN en Ziggo die stunten met kortingen. Vele landelijke internetproviders bieden nu verbluffende kortingen:

  • T-Mobile: 6 maanden voor €30 per maand
  • Budget Alles in 1: tot 50% korting voor 6 maanden
  • Online.nl: 6 maanden korting
  • Youfone: 6 maanden voor slechts €19

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van geweldige internet deals! En profiteer van deze lekkere korting op jouw Thuis abonnement het komende jaar. Kun je nog wat meer hulp gebruiken in de zoektocht naar jouw goedkoopste internet en TV abonnement? Of jouw goedkoopste internet provider voor dit moment? We helpen je graag op weg.