Snelste glasvezel alles in 1 pakket

Bent u op zoek naar een alles in 1 pakket (ook wel 3 in 1 genoemd) met TV, bellen en razendsnel internet? Wordt er bij u thuis heel veel gedownload, online gegamed en gestreamed? En dat ook nog wel eens tegelijkertijd? Dan is supersnel glasvezel iets voor u. Maar uit welke aanbieders kunt u kiezen als u op zoek bent naar het aller snelste internet? Hieronder vergelijken we de top 3 met elkaar.

  • KPN – 500 Mb/s download- en uploadsnelheid
  • Vodafone – 500 Mb/s download- en uploadsnelheid
  • OnsBrabantNet – 500 Mb/s download- en uploadsnelheid

KPN
KPN biedt een alles in 1 pakket aan vanaf € 45 per maand. Als u daarbij gebruik wilt maken van supersnel internet via glasvezel (500 Mb/s), dan betaalt u € 17,50 extra per maand. Hiermee komen uw totale maandelijkse kosten op € 62,50.

Vodafone
Vodafone biedt standaard een alles in 1 pakket met glasvezel aan met een download-en uploadsnelheid van 500 Mb/s. Dit pakket kost standaard € 65 per maand.

OnsBrabantNet
OnsBrabantNet biedt ook standaard een alles in 1 pakket met glasvezel. De snelheden voor downloaden en uploaden zijn ook bij OnsBrabantNet 500 Mb/s. Dit pakket kost standaard € 85 per maand.

De verschillen
De snelheden voor downloaden en uploaden zijn bij KPN, Vodafone en OnsBrabantNet gelijk, namelijk 500 Mb/s. De prijzen zijn helder. Maar waarin verschillen deze pakketten verder nog? In onderstaande tabel proberen we dat op een aantal hoofdpunten inzichtelijk te maken voor u.

AanbiederKPN
Vodafone
OnsBrabantNet
Standaardprijs p/maand€ 62,50€ 65€ 85
Tijdelijke Actie6 maanden €10 korting12 maanden €10 korting6 maanden €10 korting
Eenmalige kostenn.v.t.€ 30n.v.t.
Duur van het contract1 jaar1 jaar1 jaar
Internetsnelheid (Mb/s)500 down
500 up
500 down
500 up
500 down
500 up
Type verbinding Glasvezel Glasvezel Glasvezel
Aantal tv zenders605476
Aantal HD zenders152512
button-meer-infobutton-meer-infobutton-meer-info

Conclusie vergelijking alles in 1 pakket met snelste glasvezel internet

Het glasvezel alles in 1 pakket van Vodafone is de beste keuze als u op zoek bent naar razendsnel internet. U betaalt bij Vodafone weliswaar € 30 aan eenmalige kosten, maar u krijgt wel 12 maanden lang €10 korting op uw abonnement. Dat is in totaal €120 korting. Daarnaast biedt Vodafone u van deze 3 het minste aantal totale aantal TV zenders, maar wel de meeste zenders standaard in HD, namelijk 25 zenders. HD is tegenwoordig toch een beetje de nieuwe standaard. U wilt toch ook haarscherp beeld?

Qua prijs concurreert Vodafone in eerste instantie vooral met KPN, dat dan ook een 2e plek verovert in deze vergelijking. KPN is standaard €2,50 goedkoper per maand, maar door de huidige actie van Vodafone is KPN pas na 1 jaar iets goedkoper. Het verschil is alleen wel klein. Verder biedt KPN u 60 TV zenders, waarvan 15 in HD.

OnsBrabantNet is 3e geworden in deze vergelijking. Dit komt vooral door de veel hogere prijs per maand, die respectievelijk € 20 en € 22,50 duurder is dan Vodafone en KPN. Wel biedt OnsBrabantNet u daarvoor in ruil de meeste aantal standaard TV zenders, namelijk 76. Wel bieden ze de minste aantal standaard HD zenders. Dit zijn er slechts 12.

Wilt u eerst de pakketten van de aanbieders onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: