Spaans voetbal blijft bij Ziggo Sport

28 januari 2018 – Goed nieuws voor de voetballiefhebbers van de Spaanse competitie met een Ziggo abonnement. Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten van de Spaanse competitie ook voor de komende 3 seizoenen gekocht. Hiermee zorgen ze voor een compleet aanbod op het gebied van voetbal, want eerder werden ook al de rechten voor het uitzenden van de Champions League wedstrijden verlengd door Ziggo.

Omdat Ziggo Sport de overeenkomst met La Liga (Spaanse competitie) heeft verlengd is het voor u in Nederland mogelijk om ook gewoon de topwedstrijden van en tussen Barcelona en Real Madrid te blijven bekijken via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Deze zender is gratis voor klanten van Ziggo (te vinden op kanaal 14), maar is ook beschikbaar bij andere aanbieders (zoals T-Mobile en KPN) via een aanvullend abonnement. De wedstrijden zijn zowel op TV te zien als online te volgen. Per wedstrijd ronde in de competitie kunt u naar 6 wedstrijden kijken.

Het aanbod van Ziggo Sport is hierdoor in 2018 erg compleet. U kijkt nu onder andere naar Formule 1 met Max Verstappen, maar ook naar Spaans voetbal, Engels voetbal, de Champions League. Oftewel, als sportliefhebber zit je echt gebakken met een Ziggo Sport abonnement. Heeft u nog geen Ziggo Sport abonnement? Maar overweegt u dit wel? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de Ziggo abonnementen? Dat kan ook hier: