T-Mobile 2019: geen prijsverhoging internet tv en bellen

19 april 2019 – Goed nieuws voor de klanten van T-Mobile Thuis: de prijzen van uw abonnement worden dit jaar niet verhoogd. Normaal gesproken verhogen de telecomaanbieders van alles in 1 pakketten en internet en tv abonnementen elk jaar wel hun prijzen met een paar euro per maand, waardoor u op jaarbasis al gauw enkele tientallen euro’s meer kwijt bent voor hetzelfde abonnement in de meeste gevallen. Maar T-Mobile doet daar dit jaar niet aan mee. Dit komt omdat ze een belofte hebben moeten doen om toestemming te krijgen voor de overname van de Nederlandse activiteiten van Tele2. Maar dat maakt het nieuws voor u als T-Mobile klant niet minder leuk.

T-Mobile is hiermee zelfs een flinke campagne begonnen om de klanten van KPN en Ziggo te verleiden om over te stappen naar Ziggo of KPN. KPN verhoogt namelijk wel de prijzen per 1 juni 2019 voor de abonnementen met alles in 1 of internet en tv. De prijzen gaan in sommige gevallen zelfs 4 euro per maand omhoog, dat is bijna 50 euro op jaarbasis. Daarnaast gaat KPN minder zenders aanbieden voor een hogere prijs. En laat T-Mobile nou helemaal geen gek alternatief zijn hiervoor. Als u klant bent bij KPN dan kunt u tot 1 juni uw huidige abonnement opzeggen zonder dat u daarvoor een boete kunt krijgen. T-Mobile levert haar diensten aan via het KPN netwerk, dus qua kwaliteit blijft het gelijk. U hoeft alleen het internetmodem en de televisiedecoder te vernieuwen en u kunt weer door. Het zenderaanbod is verder ook vergelijkbaar.

Beter stap je over weken

Ziet u het dus wel zitten om over te stappen van KPN naar T-Mobile? Dan kunt u nu profiteren tijdens de BETER-STAP-JE-OVER-WEKEN van T-Mobile. U profiteert dan ook direct van een leuke korting tijdens de eerste 6 maanden van uw abonnement. U krijgt namelijk 20 euro per maand korting. Dat is in totaal 120 euro korting in 6 maanden tijd. Waar wacht u nog op? Ga naar de website van T-Mobile Thuis.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar T-Mobile Thuis. Wilt u meer informatie over de abonnementen? Dat kan ook hier: