T-Mobile Mobiel + Thuis voordeel

T-Mobile biedt sinds 5 oktober T-Mobile Mobiel en Thuis Voordeel aan. Dat is goed nieuws als u klant bent bij T-Mobile en zowel een mobiel abonnement heeft als een T-Mobile Thuis (alles in 1 pakket, met internet, bellen en tv). Want dan kunt u vanaf nu rekenen op gratis extra’s. De concurrentie doet dit al wat langer, waaronder Ziggo en Vodafone met non-stop en KPN doet dit met KPN Compleet. Maar vanaf nu profiteert u dus ook als klant van T-Mobile extra als u een 4 in 1 pakket afneemt in feite en dit noemen ze T-Mobile Voordeel. Op welke extra’s kunt u rekenen?

Elke maand €2,50 korting

U krijgt elke maand standaard een korting van €2,50. Dit wordt automatisch toegepast op de maandelijkse factuur die u krijgt van T-Mobile Thuis. U hoeft daar dus niks voor te doen. Een leuk klein extraatje.

Gratis FOX Sports Eredivisie of FOX Sports compleet met korting

Hier kunt u kiezen. Of u kiest voor gratis FOX Sports Eredivisie of u kiest voor FOX Sports Compleet voor slechts 5 euro per maand in plaats van 12,50 per maand. Bent u alleen een voetballiefhebber dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan FOX Sports Eredivisie. Bent u ook gek op andere sporten? Kies dan voor de Compleet variant met wat korting als u dat leuk vindt.

Geen aansluitkosten

Bent u nog geen klant bij T-Mobile Thuis maar heeft u al wel een mobiel abonnement? Dan betaalt u geen activatiekosten als u nu alsnog T-Mobile Thuis aanschaft voor internet, bellen en tv. Andersom telt het ook. Heeft u al wel T-Mobile Thuis, maar heeft u nog geen T-Mobile mobiel abonnement of een sim only abonnement? Dan betaalt u geen aansluitkosten. Dit geldt overigens voor alle mobiele consumenten abonnementen die u afsluit op hetzelfde adres als uw T-Mobile Thuis pakket. Let er hierbij dus altijd wel op dat het adres voor beide abonnementen gelijk is

T-Mobile Voordeel is dus hartstikke leuk en voordelig. Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van T-Mobile. Wilt u meer informatie over de abonnementen van T-Mobile? Dat kan ook hier: