T-Mobile is populair

5 augustus 2017T-Mobile heeft haar resultaten over de periode april – juni 2017 bekend gemaakt, en daaruit blijkt dat T-Mobile gerust populair genoemd mag worden. Het wordt hiermee een stevigere concurrent voor KPN en Ziggo / VodafoneZiggo.

T-Mobile heeft in het tweede kwartaal van het jaar maar liefst 61.000 nieuwe klanten binnen gehaald die kozen voor T-Mobile mobiel. Hiermee is het totale abonneebestand gegroeid naar 3,1 miljoen klanten.

Een belangrijke reden van het succesvolle kwartaal was T-Mobile Thuis. Onder deze naam kunt u bij T-Mobile terecht voor een abonnement met internet, tv en bellen. In de periode april – juni sloten maar liefst 8.000 nieuwe klanten zich aan bij T-Mobile Thuis. Dat hiermee een omzet van 22 miljoen genereerde. In totaal heeft T-Mobile op dit moment 184.000 klanten.

Maar dat is niet de enige reden van de toename in de populariteit. Een belangrijk deel komt ook door de introductie van het mobiele abonnement met onbeperkt dataverbruik. En daarbij kwam nog eens dat T-Mobile in april hoorde dat ze mogen doorgaan met het aanbieden van datavrije muziek. Dat betekent dat de data die u verbruikt voor diensten zoals Spotify niet meetellen uit de databundel die u beschikbaar heeft bij T-Mobile Unlimited.

Wilt u meer weten over de resultaten en de producten van T-Mobile? Ga dan naar hun website.

Wilt u meer weten over de producten en deze vergelijken? Dat kan ook hier: