T-Mobile & Tele2 worden samen Odido!

Daar was ‘ie dan: de game-changer in telefoonland op dinsdag 5 september 2023! T-Mobile en hun dochtertje Tele2 gooien het over een andere boeg en hebben een nieuwe outfit aangetrokken als ‘Odido’. Yep, je hoort het goed: O-díé-do. Zeg dat maar eens een paar keer snel achter elkaar.

Waarom Odido?

Vanaf april 2021 doet Odido z’n eigen ding, los van de vleugels van moederbedrijf T-Mobile. En met deze nieuwe naam willen ze niet alleen laten zien dat ze grootse plannen hebben, maar ook dat ze nu écht een oer-Hollands bedrijf zijn. Oh, en met een klantenkring van maar liefst 8 miljoen, zijn ze meteen een van de grootste boys in het veld.

Cool, maar wat nu?

“Leuk zo’n naamswijziging, maar wat betekent dit nou voor mij?” – jij als T-Mobile of Tele2 klant waarschijnlijk. Chill, voor nu verandert er nog niet zoveel. Behalve dan dat er binnenkort ‘Odido’ op je rekening en telefoon schermpje pronkt. En als je straks denkt aan een nieuw abonnement, dan krijg je wat toffe nieuwe opties voorgeschoteld.

Check die abonnementen!

Odido wil dat we allemaal lekker onbeperkt kunnen bellen en internetten. Daarom komen ze met vier frisse ‘Unlimited’ abonnementen voor mobiel. Van chill surfen met 10 Mbps tot het échte werk met 1 Gbps:

  • Unlimited Start – €27,50/maand
  • Unlimited Basis – €32,50/maand
  • Unlimited Plus – €37,50/maand
  • Unlimited Premium – €49,50/maand

Bonus! Met ‘Odido Samen Unlimited’ bestel je een kopie van jouw abo voor maar €20 extra per maand. Voor je broer, zus, BFF, whatever. Maximaal voor 5 maten!

Odido Thuis heeft natuurlijk ook abonnementen die erg interessant zijn, zoals Odido internet en TV, Odido glasvezel, Odido internet of Odido alles in 1.

Odido: de metamorfose

Binnen no-time was het zover: van de ene op de andere dag veranderden alle 119 winkels in Odido-hotspots. Zelfs het personeel wist pas vanochtend dat ze onder een nieuwe vlag zouden varen (en kregen ook meteen nieuwe outfits!).

En de rest?

Goed om te weten: Tele2 en T-Mobile verdwijnen als namen, maar old-time favorites als Simpel en Ben blijven gewoon! Tele2 Thuis blijft ook nog even chillen, maar de geruchten gaan dat ook dit merk binnenkort in team Odido komt. Stay tuned!