T-Mobile Thuis aanbieding

T-Mobile Thuis verwelkomt u graag als nieuwe klant met hun huidige aanbieding: korting, korting en nog eens korting. Maar wat houdt deze T-Mobile aanbieding van dit moment precies in? U leest het op deze pagina.

T-Mobile Thuis alles in 1 aanbieding

Zoals u wellicht heeft gezien via de huidige T-Mobile reclame met het aanstekelijke deuntje ‘ons huis, daar voelt iedereen zich thuis’ is de overstap maken naar T-Mobile Thuis momenteel erg aantrekkelijk. Het T-Mobile pakket is erg compleet en erg populair op dit moment. Met de huidige T-Mobile Thuis aanbieding krijgt u een flinke korting op de maandelijkse kosten vlak na de overstap. Hoeveel u precies bespaart vindt u in onderstaand overzicht.

T-Mobile PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
Alles-in-1 Basic€ 47,506 maanden €32,50
Totale korting: €90
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Fast€ 52,50 6 maanden €37,50
Totale korting: €90
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Premium€ 57,506 maanden €42,50
Totale korting: €90
Profiteer nu Ziggo aanbieding

Wilt u gebruik maken van de actie? Dan kunt u eenvoudig en snel een T-Mobile alles in 1 of T-Mobile internet en TV pakket aanvragen via de website van T-Mobile. Heeft u al een T-Mobile mobiel abonnement? Dan profiteert u ook structureel van gratis extra’s en extra korting op uw maandelijkse kosten.

T-Mobile aanbieding alles in 1

Als u kiest voor de huidige T-Mobile Thuis aanbieding van deze provider dan kunt u kiezen uit verschillende varianten van het alles in 1 pakket dat ook wel triple play, all-in one of 3 in 1 pakket wordt genoemd. De voornaamste verschillen zitten in de internetsnelheid. Het begint met een snelheid van 50 Mb/s en het kan oplopen, mits op uw adres beschikbaar, tot maar liefst 1000 Mb/s. Dat is dus 1 GB/s. Verder krijgt u bij T-Mobile Thuis altijd een supersnel wifi-modem, interactieve TV met allerlei handige functies, gratis de sportzender ESPN waarmee u geen voetbalwedstrijd meer hoeft te missen en natuurlijk de optie om de zenderpakketten uit te breiden als u daar behoefte aan hebt, maar standaard is het aantal zenders ook al niet mis.

T-Mobile glasvezel aanbieding

Voor de T-Mobile Thuis glasvezel abonnementen geldt over het algemeen dezelfde korting. Wilt u nog stabieler en sneller internet? Kies dan voor glasvezel bij deze provider. Zo bent u helemaal ready voor de toekomst.

T-Mobile Thuis internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig thuis? Dan kunt u kiezen voor het T-Mobile internet en TV pakket. U kunt ook dan rekenen op een leuke welkomstaanbieding. Dezelfde korting, dezelfde voordelen als bij het alles in 1 pakket. De korting loopt hier dus ook flink op.

Levertijd T-Mobile Thuis

Kiest u voor een T-Mobile Thuis abonnement? Dan bent u na het bestellen meestal binnen 14 dagen live.

T-Mobile Thuis aansluiten

Wilt u het nieuwe T-Mobile alles in 1 pakket aansluiten? Dat is erg makkelijk. Met hulp van de duidelijke installatievideo kunt u makkelijk zelf T-Mobile Thuis installeren. Komt u er niet uit? Of wilt u het zelf niet proberen? Dat geeft niks, in dat geval sturen ze een monteur bij u langs om de aansluiting te regelen.

Profiteren van deze T-Mobile korting? Dat kan hier meteen!