T-Mobile Thuis nieuw glasvezel abonnement

25 april 2018T-Mobile heeft een nieuw abonnement toegevoegd aan het aanbod van glasvezelabonnementen voor thuis. Hiermee heeft u als consument nog meer keuze in welke internetsnelheid u wilt hebben. Het nieuwe T-Mobile Thuis glasvezel abonnement biedt u een internetsnelheid van 200 Mb/s en is symmetrisch. Dit betekent dat deze snelheid zowel bij het downloaden als bij het uploaden beschikbaar is. Vliegensvlug downloaden en uploaden dus.

Het nieuwe T-Mobile glasvezelabonnement is scherp geprijsd en erg aantrekkelijk. Hiermee laat T-Mobile zien dat ze graag serieus mee willen doen in de telecom markt voor producten bij de mensen thuis (triple play en quad play pakketten).

T-Mobile maakt voor het leveren van de glasvezelabonnementen gebruik van Reggefiber in combinatie met eigen apparatuur in de netwerkketen. Hierdoor is het voor T-Mobile mogelijk om andere internetsnelheden aan te bieden dan de concurrentie van KPN, Telfort en XS4ALL. Hierdoor kan T-Mobile niet alleen andere snelheden bieden op het gebied van internet, maar bijvoorbeeld ook televisiezenders met meer bandbreedte overbrengen en daarmee een hogere kwaliteit bieden.

U heeft u bij T-Mobile de keuze uit meerdere internetsnelheden. Dit zijn:

  • T-Mobile glasvezel 50 Mb
  • T-Mobile glasvezel 100 Mb
  • T-Mobile glasvezel 200 Mb
  • T-Mobile glasvezel 750 MB

Het nieuwste 200 Mb/s abonnement kost ter introductie nu de eerste 6 maanden slechts 42,50 euro per maand. Na 6 maanden kost het 62,50 euro per maand. Een besparing van 20 euro per maand in de eerste 6 maanden. Totaal 120 euro korting. Iets voor u? Tijd om over te stappen naar T-Mobile Thuis glasvezel? Bekijk dan de website van T-Mobile voor meer informatie.

Wilt u de pakketten onderling vergelijken? Dat kan ook hier: