T-Mobile Thuis uitgebreid met Insight TV

23 februari 2019T-Mobile heeft het TV aanbod voor T-Mobile Thuis uitgebreid met de zender Insight TV. De laatste paar maanden verdwenen er enkele zenders uit het T-Mobile Thuis aanbod, maar daar kon T-Mobile niet zoveel aan doen. Het ging hierbij om de zenders Travel Channel en AMC. De eigenaren van deze 2 zenders besloten zelf om niet langer door te gaan met verspreiding van hun kanaal in de Benelux. Hierdoor verdwenen deze zenders bij T-Mobile uit het aanbod, maar ook bij Ziggo en KPN waren deze zenders hierdoor niet langer meer te zien. Nu breidt T-Mobile het TV aanbod weer iets uit met een nieuwe zender; Insight TV in HD kwaliteit. Deze nieuwe zender wordt beschikbaar via het Entertainment abonnement. Insight TV wordt in principe gemaakt in 4K UHD HDR kwaliteit, maar dat kan T-Mobile nog niet aan qua verspreiding dus is de HD versie beschikbaar voor nu.

In de eerste maand kunnen niet alleen de Entertainment klanten van T-Mobile deze zender zien, maar is deze beschikbaar voor alle T-Mobile Thuis klanten. Zo kunnen ze kijken naar programma’s als Reizen met een Geit, King of the Hammers, THRU, Weg naar Gykhana GRiD, Breaking Limits en DarkFEST. Bij T-Mobile zijn ze erg blij met deze uitbreiding op het gebied van TV. Bent u nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in uw zenderpakket. Bent u nog geen klant bij T-Mobile maar overweegt u dat wel te worden?

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van T-Mobile Thuis. Wilt u eerst weten welke abonnementen er allemaal beschikbaar zijn bij deze aanbieder? Dan kunt u deze ook eerst hier bekijken: