T-Mobile unlimited 4G Thuis

20 januari 2018T-Mobile introduceert unlimited 4G voor bij u thuis. Altijd snel internet voor thuis, maar dan via 4G. Het vervangen van een vaste internetverbinding door een 4G verbinding was lange tijd nog niet mogelijk, maar dat verandert nu en daarom lanceert T-Mobile Thuis nu een nieuw abonnement met unlimited 4G voor thuis.

Het nieuwe T-Mobile 4G unlimited abonnement voor thuis kost slechts 35 euro per maand. Hiervoor kunt u met een snelheid van 25 Mb/s gaan genieten van internet bij u thuis. Dit is een ideale oplossing voor als u bijvoorbeeld in een buitengebied woont waar u geen snelle internetverbinding kunt krijgen via andere providers. Het was eerder al mogelijk om dit abonnement af te sluiten bij T-Mobile, maar dan was er een datalimiet van toepassing. Nu is er vanaf 29 januari 2018 een fair use policy van toepassing. Dit betekent dat u met 100 GB per maand start en zodra deze op is kunt u die steeds met 5 GB aanvullen, dat is gewoon gratis, maar zo voorkomen ze misbruik van het netwerk. Er is dus geen echte limiet, maar er is alleen een kleine handeling voor nodig om extra data ruimte aan te vragen als u meer dan 100 GB per maand nodig heeft. En de internetsnelheid wordt ook niet verlaagd als u extra GB’s aan data nodig heeft. Deze blijft gewoon maximaal snel.

Wilt u dit nieuwe 4G abonnement voor thuis gebruiken? Dan heeft u een modem nodig. Deze krijgt u van T-Mobile. Ze leveren hiervoor de Huawei B618s die ook nog eens twee LAN aansluitingen heeft. U kunt er dus ook externe antennes op aansluiten voor een nog beter bereik. Dit modem is helaas niet gratis, maar kost u eenmalig 199 euro. De normale aanschafprijs is 339 euro. Ze geven u dus een aardige korting, en dat is altijd mooi meegenomen.

Heeft u interesse? Vanaf 29 januari 2018 kunt u het Unlimited 4G Thuis abonnement bestellen bij T-Mobile. Meer weten? Ga naar de website van T-Mobile. Wilt u meer weten over de overige abonnementen van T-Mobile Thuis? Dat kan ook hier: