T-Mobile Unlimited Voordeel: gratis extra korting

28 januari 2018 – Zijn er bij u thuis meerdere personen met een T-Mobile abonnement? En dan specifiek met een T-Mobile Unlimited abonnement? Dan hebben we goed nieuws voor u, want dan krijgt u gratis, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, extra korting op uw abonnement. Zo wordt het toch al scherp geprijsde abonnement van 35 euro per maand nog goedkoper. Hoe werkt het precies?

Vanaf 29 januari 2018 introduceert T-Mobile de alles onder 1 dak abonnementen. Als u op uw adres 2 of meerdere mobiele abonnementen heeft dan krijgt u maandelijks extra korting. Hoeveel korting u krijgt is afhankelijk van hoeveel personen dit zijn binnen uw huishouden/adres en welk abonnement ze hebben.

Hebben jullie allemaal het T-Mobile Unlimited abonnement? Dan krijgt u minimaal 6,50 euro per persoon korting per maand. Deze korting is van toepassing als er 2 abonnementen op hetzelfde adres staan geregistreerd. Op jaarbasis bespaart u hier per persoon 78 euro mee. Als er 3 abonnementen zijn geregistreerd op hetzelfde adres krijgt u 10 euro per persoon korting. Per persoon is dit op jaarbasis dus maar liefst 120 euro. En in totaal krijgen jullie dan met zijn 3-en maar liefst 360 euro extra korting. En zijn er zelfs 4 of meer mensen op hetzelfde adres met een T-Mobile Unlimited abonnement? Dan krijgen jullie per persoon 12,50 euro korting per maand. Op jaarbasis is dit maar liefst 150 euro per persoon. Een flinke extra korting dus.

Heeft u geen T-Mobile Unlimited abonnement, maar wel een mobiel abonnement van T-Mobile? Dan krijgt u Mobiel Voordeel, oftewel 2,50 euro korting per maand per persoon. Alsnog een leuke korting, maar wel minder dan bij een Unlimited abonnement. Als er meer mensen met een T-Mobile abonnement zijn krijgt u bij deze variant niet extra korting. Hiervoor zult u met zijn allen moeten overstappen naar een Unlimited abonnement.

Deze nieuwe extra korting is de vervanger van T-Mobile Samen waarbij u met een groep vrienden of familie, die op een ander adres wonen, extra korting kon krijgen. Deze groepen bestaan uit maximaal 5 personen die dan allemaal 5 euro korting krijgen per maand. Heeft u al een groep gemaakt voor 29 januari 2018? Dan kunt u gewoon blijven profiteren van deze korting. Nieuwe T-Mobile Samen groepen aanmaken is niet meer mogelijk.

Heeft u zowel een T-Mobile Thuis abonnement en een T-Mobile Mobiel abonnement? Dan krijgt u ook extra voordeel. Check hiervoor de website van T-Mobile.

Wilt u meer weten over de abonnementen van deze aanbieder? Dat kan ook op deze website: