Tele2 biedt TV Light met minimum aantal zenders

10 juli 2015Tele2 biedt sinds deze week een nieuw TV pakket: TV Light. Dit TV pakket biedt minder zenders, maar is ook goedkoper. Hiermee speelt Tele2 in op het feit dat de Nederlandse huishoudens meestal kunnen kiezen uit tientallen TV-zenders, maar dat er meestal toch naar dezelfde paar zenders wordt gekeken. Het overgrote deel wordt nooit bekeken. Vanaf nu kunt u dus kiezen voor een beperkt aanbod voor een scherpere prijs.

Welke TV zenders zitten er in het Tele2 TV Light pakket?
NPO 1, 2, en 3, RTL 4, 5, 7, en 8, SBS 6 en 9, Net5, Veronica, Een, Canvas, Ketnet, FOX, National Geographic, Comedy Central, Nickelodeon, Discovery, TLC en de regiozenders

Tele2 Online TV app
Als u een abonnement heeft op TV Light dan kunt u via de Tele2 Online TV app op uw smartphone of tablet 13 kanalen bekijken. Ook is het nieuwe TV pakket te combineren met alle extra zenderpakketten van Tele2

Beschikbaar
Het Tele2 TV Light abonnement is helaas niet los verkrijgbaar. Maar wel in combinatie met internet. Ten opzichte van TV Basis krijgt u €2 korting per maand. U betaalt hierdoor slechts €7 per maand voor de 20 populairste TV-zenders van Nederland. Hierdoor heeft u al een internet en TV (en evt bellen) abonnement bij Tele2 voor slechts €32. Hiermee is Tele2 momenteel de goedkoopste aanbieder van een alles in 1 of 2 in 1 abonnement of pakket.

Wilt u meer informatie over TV Light van Tele2?
Ga dan naar de website van Tele2. Bent u al klant van Tele2 en wilt u overstappen naar dit nieuwe TV pakket? Dat kan. U krijgt dan wel weer een nieuw jaarabonnement. Ook dit regelt u op de website van Tele2.

Wilt u de beschikbare abonnementen van Tele2 eerst onderling vergelijken? Dat kan op deze website: