Tele2 Black Friday aanbieding

  • Tele2 black friday 2018 actie: nog niet bekend
  • Wanneer is black friday 2018: vrijdag 23 november
  • Wat was de Tele2 Black Friday 2017 actie: de Samsung Galaxy S8 met 10GB Data & Onbeperkt Bel/SMS voor slechts €21 per maand en eenmalig €456 of
    de Samsung Galaxy A5 2017 Gold met 5GB Data & 100 Bel/SMS  voor slechts €15 per maand en eenmalig €192. Of check de andere beschikbare Tele2 Black Friday Deals.
  • Wanneer is de actie geldig: vanaf 00.00uur op vrijdag 24 november (Black Friday) tot en met maandag 27 november (CyberMonday)
  • Hoe kunt u profiteren? Ga naar tele2.nl

Profiteer nu Vodafone Black Friday

Wat is Black Friday?

Heeft u weleens van de term Black Friday gehoord, maar heeft u geen idee wat het is? Of heeft u er wel een keertje wat over gehoord maar weet u niet meer precies wat het is? Dat maakt niet uit. Wij leggen het u graag uit en helpen u op weg. Black Friday wordt bij ons in Nederland ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd. Een eenvoudige vertaling. Deze dag is in Amerika een hele grote en belangrijke dag. Het is de dag na ThanksGiving. Deze dag vieren we niet in Nederland, maar in Amerika is dit de aftrap van de feestmaand tot en met de kerst. De dag na ThanksGiving is Black Friday. En om deze dag gaat het, want deze dag staat volledig in het teken van korting, acties en aanbiedingen. En daar kunt u ook van profiteren. Black Friday Nederland wordt elk jaar wat groter en bekender. Er doen elk jaar meer en meer shops aan mee. De grote merken verzinnen allemaal grote acties en aanbiedingen in de hoop dat u bij hun wat gaat kopen op deze dag die meestal al een Black Friday weekend wordt. Maar er doen ook winkels mee bij u in het winkelcentrum. In het winkelcentrum kan het dus wat drukker zijn, maar tijdens online Black Friday is het lekker rustig en overzichtelijk. Geen lange rijen bij de kassa, maar wel hoge kortingen. U kunt echt van alles kopen. Van een nieuwe iPhone tot een nieuwe Samsung of gewoon een nieuwe spijkerbroek. Het kan allemaal. We verwachten dit jaar ook een Black Friday Tele2 actie. Wat de Tele2 Black Friday korting preciest gaat inhouden wordt waarschijnlijk pas vlak van tevoren bekend. Wij houden het voor u in de gaten en zullen de actie hier vermelden. Misschien kunt u wel een nieuwe iPhone 8 of iPhone X of een Samsung S8 scoren met een hoge korting. Als er een Tele2 kortingscode nodig is dan zullen we u daarbij helpen. Wanneer is de Tele2 Black Friday 2017? Dat is op 24 november. En dat is natuurlijk op een vrijdag.

Bent u op zoek naar meer Black Friday Deals? Of wilt u meer informatie over deze actie? Ga dan naar de website van Tele2. Wilt u meer weten over de alles in 1 abonnementen? Dat kan ook hier: