Tele2: dit wil ik weken

17 augustus 2017 – Zoekt u een nieuw abonnement voor uw mobiele telefoon of zoekt u een nieuw mobiel abonnement met een nieuw toestel? Dan zijn de zogeheten “Dit wil ik! Wil ik! Weken” of ook wel gewoon de “ Dit wil ik weken”  van Tele2 iets voor u.

Dit wil ik korting

Tijdens de DIT WIL IK KORTING weken krijgt u leuke korting bij Tele2. Maar waar kunt u dan precies op rekenen? Dat is eenvoudig. U krijgt 2 euro korting per maand op een 10GB data abonnement met onbeperkt bellen en sms’ en. In plaats van 21 euro per maand, betaalt u nog maar slechts 19 euro per maand. Op jaarbasis toch een leuke besparing van 24 euro. Oftewel meer dan 1 maand de kosten van uw abonnement. En dat is toch leuk meegenomen. Zeker als u toch al van plan was om binnenkort over te stappen naar Tele2. Maar dat is nog niet alles. Want ook op het 10GB data abonnement met 100 belminuten of sms’ jes krijgt u 2 euro korting. Daar betaalt u dan slechts 15 euro voor in plaats van 17 euro per maand. Ook dat levert u een besparing op van 24 euro per jaar.

Dit wil ik korting weken met toestel

Bent u ook toe aan een nieuw toestel? Dat kan natuurlijk ook. Ook daarvoor zijn er leuke acties met onder andere de Samsung S8, de Samsung S8+, de iPhone 6 en de Huawei P10.

Tele2 is sowieso altijd al lekker scherp geprijsd, maar nu kunt u dus nog wat extra korting pakken.

Deze Tele2 actie is geldig tot en met 19 september 2017. Wilt u meer weten of heeft u interesse? Ga dan naar de website van Tele2 en sla uw slag.

728 x 90 samsung s8