Tele2: gratis HBO

28 april 2016 – Overweegt u om over te stappen naar Tele2 alles in 1? Dan is dit het juiste moment. Tele2 heeft namelijk een leuke actie. Zo krijgt u naast de korting de eerste 3 maanden, en dat betekent dat u de eerste 3 maanden slechts €10 per maand betaald, nu ook 5 maanden gratis HBO. Daar betaalt u normaal gesproken €15 per maand voor. Een leuke extra dus!

Wat is HBO?
HBO is een zenderpakket dat ideaal is voor als u op zoek bent naar meer entertainment. Maar er is nog meer voordeel. Met HBO on demand of HBO GO start u elke film of serie wanneer het u uitkomt. Het maakt niet uit waar, als er maar Wifi verbinding is. HBO kijkt ook nog eens lekker weg, want het is reclamevrij. HBO maakt de programma’s voor de kijkers zoals u en niet voor de adverteerders. En volgt u een Amerikaanse serie die nog heel nieuw is? In haarscherpe kwaliteit en met Nederlandse ondertiteling bekijkt u de nieuwste aflevering binnen 24 uur op HBO na de Amerikaanse uitzending. Dat is nog eens lekker snel. Er zijn in totaal 3 HBO kanalen. HBO 1 is voor de laatste series, films en specials. HBO 2 kijkt u voor drama, avontuur en intrige. En HBO 3 is geschikt voor actie, passie en spanning. Bent u het na de 5 maanden gratis kijken weer zat? Dan kunt u deze extra dienst maandelijks opzeggen. Dat is wel zo makkelijk. U zit dus nergens echt lang aan vast.

Wilt u meer weten over de actie? Of wilt u overstappen naar Tele2 alles in 1? Ga dan naar de website van Tele2 . Wilt u eerst de pakketten van Tele2 onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: