Tele2 stopt met Fox Sports

17 augustus 2016 – Bent u klant bij Tele2 en maakte u gebruik van het Fox Sports abonnement? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor u. Tele2 en Fox Sports zijn het namelijk niet eens geworden en hebben geen nieuwe overeenkomst met elkaar kunnen sluiten. Dit betekent, dat als u momenteel een Fox Sports abonnement heeft, dat u dit nog slecht tot 13 september 2016 kunt kijken, daarna gaat de zender op zwart bij Tele2. In totaal raakt dit zo’n 8.000 abonnees bij Tele2. Als het u ook betreft, dan ontvangt u daarover nog persoonlijk informatie van Tele2.

Fox Sports en Tele2 lagen al wat langer met elkaar in de clinch. Fox Sports wilde dat Tele2 meer geld ging betalen en eiste dat Tele2 de zender vervolgens op zou gaan nemen in het standaardpakket. Voor alle klanten van Tele2 zou dit betekenen dat het abonnement duurder zou worden omdat deze zender toegevoegd wordt. Dat vond Tele2 niet eerlijk richting het grootste deel van de klanten, want die moeten dan opeens gaan betalen voor een zender die ze in principe niet kijken.

Alternatief
Maar wat is nu het alternatief? U kunt bij Ziggo een Ziggo Sport Totaal abonnement afnemen. Hiervoor hoeft u niet per se klant te zijn bij Ziggo. Maar u kunt ook kiezen voor een Ziggo alles in 1 abonnement waarbij u Ziggo Sport gratis krijgt. Het is ook een optie om over te stappen naar KPN. Daar kunt u Fox Sport nog als los abonnement afnemen, maar is het geen onderdeel van het basispakket. Een andere, laatste optie, is nog om over te stappen naar Vodafone alles in 1. Daar is Fox Sports opgenomen in het basispakket.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van de betreffende aanbieder via de linkjes hierboven. Wilt u meer weten over de alles in 1 pakketten van de aanbieders en deze onderling vergelijken, dat kan ook hier: