Tele2 winkels gaan dicht

15 april 2019 – Zoals u waarschijnlijk al wel heeft meegekregen gaan T-Mobile en Tele2 fuseren, maar wat er met het merk Tele2 gaat gebeuren is tot nu toe nog niet altijd helemaal duidelijk. Maar er begint ondertussen wat vorm te komen en dat geeft langzaam aan wat duidelijkheid. Zo is ondertussen duidelijk dat de Tele2 winkels zullen gaan sluiten. Het gaat hierbij om de fysieke winkels bij u in de buurt. De eerste vestiging is al gesloten, het ging hierbij om de Tele2 winkel in Alkmaar. Wat er precies met alle andere 17 Tele2 winkels gaat gebeuren is nog niet bekend. Ze zullen of gesloten worden of ze zullen worden omgebouwd naar een T-Mobile winkel. Dit zal T-Mobile per vestiging bekijken en beslissen. T-Mobile heeft al ruim 120 winkels door ons hele land. Dit kunnen er dus nog meer worden als ze de Tele2 winkels ombouwen naar T-Mobile winkels.

Dit past in de lijn van de afgegeven strategie die T-Mobile heeft gedeeld rondom Tele2. Dit betekent dat Tele2 voornamelijk online diensten zal gaan aanbieden. Het aanhouden van fysieke winkels past daar dan niet meer bij. De focus zal bij Tele2 voorlopig liggen bij online verkopen en het verbeteren van de servicegerichtheid.

Tele2 glasvezel wordt T-Mobile Thuis

Maar er is nog meer duidelijk aan het worden. Want sinds 31 maart 2019 wordt Tele2 glasvezel internet aangeboden door T-Mobile Thuis. Dit doen ze om hun krachten te bundelen. T-Mobile zal blijven investeren in internetverbindingen via glasvezel. En daarom bieden ze hun diensten nu alleen nog maar aan via T-Mobile Thuis glasvezel. Bent u al een Tele2 glasvezel klant? Dan verandert ervoor nu niks voor u. Mocht dat in de toekomst anders zijn dan informeert Tele2 u daarover.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Tele2 of naar de website van T-Mobile.
Wilt u meer informatie over de abonnementen? Dat kan ook hier: