Telfort Combivoordeel nu met Fox Sports Eredivisie

23 november 2016Telfort moet stoppen met het aanbieden van HBO. Dit heeft gevolgen voor het CombiVoordeel dat Telfort aanbiedt aan klanten die meerdere abonnementen bij Telfort afnemen. Zoals Internet, TV en mobiel bellen. Als u dat deed, dan kon u gratis kijken naar de zenders van HBO. Maar dat is vanaf 1 januari niet meer beschikbaar en alleen nog te zien bij en via Ziggo. Hiervoor moest Telfort een oplossing verzinnen. Die hebben ze nu gevonden. Als u als Telfort klant nu gebruik maakt van CombiVoordeel dan kunt u kiezen voor Fox Sports Eredivisie. Als u als klant gebruik maakt van HBO dan informeren ze u daar nog over. Het HBO pakket stopt automatisch op 31 december 2016.

De eerste reacties van klanten zijn niet heel positief. Op het forum blijkt dat klanten meer interesse hadden gehad in Film1 dan in Fox Sports Eredivisie. Bij HBO keek men natuurlijk naar films en series. Dat is met Film1 ook mogelijk, maar niet bij Fox Sports Eredivisie.

Wilt u meer informatie over Telfort CombiVoordeel? Ga dan naar de website van Telfort.

Wilt u misschien wel overstappen, omdat u niet zonder HBO kan? Kijk dan eens op de website van Ziggo. Wilt u alle aanbieders opnieuw overwegen? Start dan met vergelijken op deze website: