Telfort CombiVoordeel voor meer klanten

14 september 2015 – Per vandaag kunnen meer klanten van Telfort profiteren van Telfort CombiVoordeel. Dit is voordeel dat u als klant krijgt als u meerdere abonnementen van Telfort combineert. Wat heeft Telfort precies gewijzigd?

Tienduizenden extra klanten kunnen nu profiteren van Telfort CombiVoordeel. Dit komt door een versoepeling van de regeling. Voorheen kon u als klant alleen van CombiVoordeel profiteren als u zowel TV als vast internet afnam bij Telfort. De verplichting voor het afnemen van TV om te profiteren van CombiVoordeel is dus vanaf vandaag komen te vervallen. Dankzij dit voordeel krijgt u als klant met een abonnement voor mobiel bellen en een vaste internetverbinding de keuze voor een verdubbeling van het aantal belminuten, MB’s en sms’jes of het Telfort Veilig pakket. Dit Telfort Veilig Pakket is een compleet beveiligingspakket voor uw PC, Mac, tablet en smartphone. Het beschermt uw apparaten optimaal tegen virussen, spyware, pop-ups, spam en andere internetgevaren. Zo kunnen onder andere uw kinderen in een beschermde omgeving internetten.

Telfort is met dit CombiVoordeel niet de enige aanbieder die actief is op de vaste en mobiele markt en probeert om aantrekkelijke combinaties te maken om u als klant te verleiden. Dit gebeurt natuurlijk voor de alles in 1 pakketten met internet, bellen en tv, maar ook steeds vaker met aanbieders die ook mobiele diensten aan kunnen bieden, zoals KPN en Telfort. Deze 2 aanbieders bieden dan ook extra voordeel als u internet, bellen, tv en mobiel bellen bij hen afneemt. Dit wordt ook wel ‘quad-play’ genoemd.

Wilt u meer weten of Telfort CombiVoordeel? Ga dan naar de website van Telfort.
Wilt u de verschillende alles in 1 pakketten van Telfort met elkaar vergelijken? Dat kunt u eenvoudig op deze website doen.