Telfort TV

Telfort TV betekent interactieve TV. Maar wat is Telfort TV nu precies? Wij zochten het voor u uit.

Met interactieve TV is televisie kijken nog leuker dan het al was. Hiermee kunt u namelijk tv kijken op uw computer, laptop, tablet, smartphone en natuurlijk ook gewoon op uw TV. Het leuke is: met één druk op de knop kunt u elk tv-programma dat u aan het kijken bent pauzeren. En u kunt weer verder kijken wanneer u dat wilt. Zo kunt u dus heel eenvoudig even tussendoor de telefoon opnemen of even koffie zetten, zonder dat u iets mist. Heeft u toch iets gemist? Dan kunt u live terugspoelen. U geniet hierbij van haarscherp beeld en geluid.

Maar Telfort TV is meer. Is er namelijk niets leuks op TV? Dan kunt u met Videotheek thuis kiezen uit 7.000 films en tv-series. Zo kunt u dus altijd iets kijken wat u wel leuk vindt.

Gratis online tv kijken
Zoals zojuist al genoemd, kunt u TV online kijken op uw computer, tablet of smartphone. U kunt dan kiezen uit de 30 meest populaire zenders. In gebruik is het zeer eenvoudig. U download hiervoor de gratis app ‘Telfort TV online’ in de Appstore of Google Play. En weet u dat u niet thuis bent als uw favoriete programma op tv is. Dan kunt u opnames eenvoudig inplannen en terugkijken via uw app.

Programma Gemist
Standaard biedt Telfort TV de dienst Programma Gemist aan voor NPO 1, 2 en 3. Hiermee kijkt u gemakkelijk een selectie van programma’s van gisteren en vandaag terug. Als u het Pluspakket neemt van Telfort dan kijkt u tot 10 dagen terug van recent uitgezonden programma’s op NPO 1, 2, 3, SBS6, Net5, Veronica, 13th Street, Syfy Universal en OUTtv.

Begin Gemist
Wilt u nog even rustig de hond uitlaten of wat langer de tijd nemen om uw kind nog even voor te lezen? Dat kan. En u mist dan helemaal niks van uw programma met Begin Gemist. Hiermee gaat u namelijk direct terug naar het begin van een tv-programma. Met één druk op de groene knop herstart u uw favoriete programma.

Telfort TV iets voor u?
U kunt Telfort TV helaas niet als los abonnement afsluiten. Maar het maakt wel onderdeel uit van het voordelige en complete alles in 1 pakket met internet, bellen en tv. En het zit ook in het 2 in 1 pakket met internet en tv. Beide pakketten zijn zeer aantrekkelijk, voordelig en compleet. Voor meer informatie: ga naar de website van Telfort.