Telfort Thuis prijsverhoging 2018

21 april 2018Telfort heeft de prijzen van haar alles in 1 Telfort Thuis abonnementen verhoogd en een aantal andere wijzigingen doorgevoerd, zodat u als klant volgens Telfort alleen nog maar betaald wat u ook echt gebruikt in uw abonnement. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om het alles in 1 pakket zo samen te stellen dat het voldoet aan al uw wensen.

Prijsverhoging Telfort

Welke prijzen zijn er allemaal verhoogd bij Telfort alles in 1? Als eerste zijn de internet abonnementen duurder geworden. Telfort internet kostte eerst 30 euro per maand, maar dat is nu verhoogd naar 35 euro per maand. Een verhoging van 5 euro per maand en daarmee een prijsverhoging van 60 euro op jaarbasis. Een flinke verhoging. Het Telfort alles in 1 abonnement is vanaf heden beschikbaar vanaf 45 euro per maand in plaats van 42,50 euro per maand. Hiermee voert Telfort een prijsverhoging door van 2,50 euro per maand en dat betekent op jaarbasis een verhoging van 30 euro. De prijs van Telfort internet en TV blijft ongewijzigd. Bent u bestaande klant? Dan verandert er voor u nu nog niks, de wijzigingen gelden voor nieuwe klanten, aldus Telfort.

Wijziging pakketten

De prijsverhoging van Telfort is niet het enige wat er wijzigt. Het vast bellen is niet meer gratis en kost u vanaf nu 2,50 euro per maand. Maar dat is niet alles, want qua aantallen zenders heeft Telfort ook wat gewijzigd met betrekking tot TV. Voorheen kreeg u standaard 60 TV-zenders. Dat zijn er vanaf nu standaard 40. En met de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 5 euro per maand toegang te krijgen tot 15 extra zenders, waarmee het totaal komt op 55 TV-zenders. Deze wijziging geldt zowel voor Internet en TV als voor alles in 1 met internet, tv en bellen.

Wilt u meer weten over deze wijziging? Ga dan naar de website van Telfort.
Wilt u de pakketten van Telfort verder vergelijken? Dat kan ook hier:

Telfort Thuis alles in 1
Telfort Thuis internet en TV
Telfort internet
Doe de postcodecheck