Telfort TV

Bent u op zoek naar Telfort TV? Wij vertellen u hier wat Telfort (online) TV u te bieden heeft en wat het allemaal is.

Voordelen Telfort TV

  • Interactieve TV met live TV pauzeren
  • Interactieve TV op alle schermen
  • Programma Gemist
  • Begin Gemist
  • Vele extra opties

Nu al overtuigd? Ga dan naar de website van Telfort.

Interactieve TV
Dit maakt het televisie kijken eigenlijk nog veel leuker. Hiermee kunt u namelijk TV kijken op de computer, laptop, smartphone, tablet en natuurlijk ook op uw televisie. En met één druk op de knop pauzeert u elk TV-programma. Zo kunt u even tussendoor de was ophangen of telefoneren en vervolgens kijkt u verder wanneer u wilt. En is er even niks op TV? Dan heeft u via Videotheek Thuis toegang tot meer dan 7.000 films en tv-series.

Telfort TV Online
Telfort biedt ook de mogelijkheid tot Online TV.  Telfort TV Online is alleen beschikbaar in combinatie met Interactieve TV en biedt u de mogelijkheid om via de computer, iPad of Android tablet of smartphone te kijken naar de 30 meest populaire zenders. Ook heeft u toegang tot een zeer complete programmagids en een groot aantal films en series uit de Thuis Videotheek. Dat is nog eens een mooie optie van Telfort TV online kijken. Dit alles is heel eenvoudig te gebruiken. U download de gratis app ‘Telfort TV online’ in de appstore of Google Play store. Maar het werkt natuurlijk ook op uw computer of laptop via telfort.nl/tvonline.

Programma Gemist
Hiermee kijkt u zeer eenvoudig terug naar een selectie van programma’s op NPO 1, NPO 2 en NPO 3 van vandaag en gisteren.

Begin Gemist
Met Begin Gemist van Telfort TV bent u nooit meer te laat. Met één druk op de knop (de groene knop) herstart u uw favoriete TV programma. Zo hoeft u zich dus niet meer te haasten. Een ideale optie van Telfort TV voor als u eerst nog even de hond moet uitlaten of uw kinderen in bed moet doen.

TV-ontvanger
Bij Telfort TV krijgt u altijd een digitale TV-ontvanger t.w.v. €199 gratis in bruikleen.

Uitbreidingsmogelijkheden
U kunt uw TV abonnement verder uitbreiden met extra opties. U kunt hierbij denken aan een Opnemen Pakket. Hiermee bewaart u tot 200 uur aan opnames en kunt u tot maximaal 6 programma’s tegelijk opnemen. Ook via uw smartphone of tablet.
Of kiest u liever of ook voor extra zenders? Het PlusPakket van Telfort biedt u 40 extra zenders bovenop de standaardzenders. Of bent u een voetballiefhebber? Kies dan voor het FOX Sports pakket. Voor de filmliefhebbers heeft Telfort het Video Unlimited pakket. Voor deze extra’s rekent Telfort meerprijzen. Deze kunt u vinden op de website.

Telfort TV bestellen
Bent u overtuigd van TV of online TV van Telfort? U kunt Telfort TV afnemen in combinatie met internet en bellen of alleen met internet. De internetverbinding is namelijk essentieel om online TV kijken te kunnen aanbieden.

Het alles in 1 pakket met Telfort TV is er al vanaf € 37 per maand
Het internet en TV pakket met Telfort TV is er al vanaf € 34,50 per maand.
(prijzen gecontroleerd op 22 november 2014)

Ga naar de website van Telfort en kies het pakket dat bij u past.