Telfort vandaag bestellen is vandaag ontvangen

17 januari 2017Telfort start sinds vandaag met ‘same day delivery’. Dat betekent dat Telfort bestellingen die voor 12.00u ’s middags worden geplaatst, dezelfde dag nog worden geleverd bij u thuis. Het product dat u heeft besteld wordt dan voor 21.30u ’s avonds bij u thuis afgeleverd. Voor deze extra snelle levering / service rekent Telfort helemaal niks. Deze snelle bezorgdienst is dus helemaal gratis. Zo profiteert u dus van extra gemak.

Voor welke producten is dit mogelijk?
Het is helaas niet mogelijk voor de alles in 1 pakketten van Telfort. Dat komt doordat er ook nog vaste verbindingen gereed moeten worden gemaakt. Het is dus niet enkel het leveren van het installatiepakket. Maar wie weet wat de toekomst hier nog gaat brengen.

Het is wel mogelijk voor klanten / bestellingen voor mobiel. Wilt u uw mobiele telefoon abonnement verlengen? Of wilt u een nieuwe klant worden bij Telfort met een mobiel abonnement gecombineerd met een nieuwe smartphone? Dan kunt u gebruik maken van de snelle levering op dezelfde dag. Het gaat hierbij om bestellingen die u doet via de site, maar ook via het callcenter kunt u de bestelling doorgeven. Zo heeft u nog minder reden om de deur uit te gaan, want in de winkel zou u het nieuwe toestel ook direct meekrijgen, maar nu ontvangt u het dus ook dezelfde dag.

Wilt u meer weten of gebruik maken van deze snelle levering? Ga dan naar de website van Telfort.

Wilt u meer weten of enkele abonnementen van Telfort? Dat kan ook hier: