Telfort verhoogt internetsnelheid glasvezel

5 januari 2014Telfort heeft de maximale snelheid van internet via een glasvezelverbinding verhoogd. U kunt nu kiezen voor 200 Mb/s. Deze snelheid geldt zowel voor het downloaden als uploaden. Tot nu toe was de hoogst haalbare snelheid bij Telfort 100 Mb/s. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor de 200 Mb per seconde als u kiest voor het Alles in 1 pakket met glasvezel. Op de website van Telfort kunt u eenvoudig zien of dit voor u beschikbaar is.

Als u gebruik wilt maken van deze hoogste snelheid van Telfort dan betaalt u bovenop het standaard abonnement een toeslag van €12,50 per maand. Standaard heeft het alles in 1 glasvezelpakket van Telfort een snelheid van 50 Mb/s om te downloaden en uploaden. Voor 100 Mb/s betaalt u slechts €5 extra per maand. Dat is een prijsverlaging van €2,50. Als u dat wil is het mogelijk om elke maand van internetsnelheid te wisselen. Zo kunt u wel gemakkelijk proberen of het snellere internet wel of niet iets voor u is.

Maar er zijn meer wijzigingen in het alles in 1 glasvezel pakket. Zo verdwijnt de analoge verbinding. In plaats daarvan kunt u tot 3 extra tv-ontvangers toevoegen aan uw abonnement. Standaard is het pakket al voorzien van 2 ontvangers. Ook kunt u vanaf nu bij Telfort interactieve tv kijken op uw laptop, tablet en smartphone. Oftewel, interactieve TV online. Telfort voegt deze functionaliteit toe omdat zij een verschuiving zien richting interactieve TV. Steeds meer en meer mensen willen functionaliteiten zoals Uitzending Gemist en Video on demand op alle televisies in huis kunnen kijken, maar ook op alle andere schermen in en rondom het huis.

Wilt u overstappen naar Telfort of wilt u wel wat meer informatie over deze wijziging en uitbreiding? Ga dan naar de website van Telfort.

Wilt u eerst de pakketten van Telfort nog onderling vergelijken? Dat kan op deze website:

Bron: Telfort