Telfort vernieuwd Telfort Combivoordeel

2 juni 2018Telfort heeft Telfort Combivoordeel vernieuwd en uitgebreid. En dat is voor klanten van Telfort met Telfort Thuis en een mobiel abonnement goed nieuws. Want u heeft nu meer voordelen zonder dat u daar iets extra’s voor hoeft te doen. Hooguit even uw keuze doorgeven van welk voordeel u wilt profiteren.

U mag nu namelijk nog een tweede Combivoordeel kiezen. Naast het feit dat uw mobiele data wordt verdubbeld heeft u de keuze uit:

  • Een korting van 5 euro op Telfort Thuis per maand.
  • Het Telfort PlusPakket waarmee u naar 30 extra zenders kunt kijken
  • FOX Sports Eredivisie zodat u alle wedstrijden uit onder andere de voetbal eredivisie live kunt kijken

Heeft u een keuze gemaakt in Mijn Telfort? Maar wilt u eigenlijk wel wisselen van voordeel? Dat kan, u mag 1x per 30 dagen het CombiVoordeel wijzigen. Het wijzigen is geheel gratis en wordt binnen een dag doorgevoerd zegt Telfort.

CombiVoordeel van Telfort geldt voor alle bestaande klanten die voldoen aan de voorwaarden, maar geldt natuurlijk ook voor nieuwe klanten. Wanneer komt u in aanmerking? U moet hiervoor een Telfort Mobiel abonnement hebben. Dit mag een prive of ZZP abonnement zijn en u moet een internet, internet en TV of alles in 1 abonnement hebben van Telfort. Voorwaarde voor het mobiele telefoon abonnement is dat deze na 3 januari 2011 afgesloten moet zijn en beide abonnementen moeten op hetzelfde adres zijn geregistreerd.  Per adres kunnen er totaal 5 mobiele nummers van het voordeel profiteren. Ideaal dus als u een flink gezin hebt en allemaal gebruik maakt van Telfort mobiel.

Wilt u meer weten of bent u overtuigd? Ga dan naar de website van Telfort.
Wilt u de abonnementen van Telfort vergelijken of meer informatie? Dat kan ook hier:

Telfort Thuis alles in 1
Telfort Thuis internet en TV
Telfort internet
Doe de postcodecheck