Telfort wijzigt zenderaanbod

10 juni 2014Telfort wijzigt per 2 juli 2014 het zenderaanbod dat via Interactieve TV wordt aangeboden. Het gaat hier om dezelfde wijzigingen als die van KPN.

De overeenkomst die KPN namelijk heeft gesloten met Disney Benelux gelden ook voor Telfort. Dit betekent dat Telfort de kinderkanalen Disney Channel en Disney XD aan het basispakket toevoegd. Het Disney-kanaal Disney Junior voegt Telfort toe aan het aanvullende pluspakket en het Kids-pakket. Daarnaast breidt Telfort het basispakket uit met de HD-kanalen: Eén HD, Canvas HD en Eurosport HD.

De SBS gemist, waarmee programma’s van SBS6, Net5 en Veronica kunnen worden bekeken, verhuist van het pluspakket naar het basispakket. Wel moet u daar voor betalen als u een programma wilt bekijken. De prijzen hiervoor zijn €0,49 tot enkele euro’s per aflevering.

Pluspakket
Het aantal zenders in het Pluspakket gaat Telfort wel verlagen. De volgende zenders zullen verdwijnen per 2 juli: Trace TV, iConcerts, Fashion TV en Weert TV. De kinderzender Pebble TV verhuist naar het Kids-pakket.

Alles in 1 pakket
Wilt u dat uw kinderen ook kunnen genieten van de Disney zenders bij Telfort? Dan kunt u kiezen voor het voordelige alles in 1 pakket of 2 in 1 pakket van Telfort.

Wilt u de pakketten van Telfort onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: