Travel Channel beschikbaar voor alle KPN klanten

22 januari 2018 – Bent u klant bij KPN? Of klant bij Telfort of XS4ALL? Dan kunt u in de maand februari kennis maken met de zender Travel Channel. In februari is dit namelijk de zender van de maand. Op deze zender vindt u alles over reizen, natuur en cultuur, met onder andere programma’s zoals 1000 places to see before you die en Made in America. Een ideale zender dus voor de reisliefhebber om de nodige inspiratie op te doen.

Travel Channel is normaal gesproken onderdeel van het KPN PlusPakket waar u 9,99 euro per maand voor moet betalen. Maar om u toch kennis te laten maken met dit pakket kunt u de zender op kanaal 29 bekijken in de maand februari. Hiermee is de zender tijdelijk voor alle klanten met interactieve TV te bekijken. Hiermee probeert KPN u natuurlijk een beetje te verleiden om na de proefmaand alsnog een PlusPakket te nemen. Ook andere aanbieders, zoals Ziggo en T-Mobile Thuis doen dat elke maand.

Nog niet al te lang geleden verdween de zender Travel Channel, samen met Food Network en Fine Living uit het aanbod van CanalDigitaal en Online.nl, maar bij KPN, Telfort en XS4ALL is de zender gewoon nog beschikbaar.

Wilt u meer weten over de zender en de zender van de maand? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u meer weten over de abonnementen van de KPN groep? Dat kan ook hier: