TV 538 zender van de maand bij Ziggo

27 april 2018Ziggo heeft elke maand een zender van de maand. Voor de maand mei is dat TV 538. Dat betekent dat alle klanten van Ziggo met digitale televisie de zender een maand lang gratis kunnen bekijken vanuit hun zenderpakket.

De zender TV 538 kunt u vinden op kanaal 538 en is normaal alleen te zien als u als klant van Ziggo ook het Movies & Series XL pakket heeft in uw abonnement. Een leuke kennismaking dus in de maand mei. De maand mei is extra leuk bij TV 538 want u kunt er onder andere kijken naar de leukste en beste live optredens, backstage reports en interviews die zijn opgenomen tijdens de 538Koningsdag 2018 in Breda. Maar er zijn nog veel meer leuke programma’s waar u naar kunt kijken zoals Track Checker waarin Barend van Deelen samen met een gast in het programma op zoek gaat naar de betekenis van songteksten van de nieuwste liedjes van dit moment. Of andere leuke programma’s zijn Vijf Keer, waarin u 5 videoclips te zien krijgt uit hetzelfde genre achter elkaar. Of de week van 538 met de bekende radio dj Mark Labrand. Oftewel genoeg om naar te kijken bij TV538 in de maand mei.

Zender van de maand

Elke maand heeft Ziggo een zender van de maand. Zo kunt u kennis maken met een zender die u normaal gesproken niet standaard in uw pakket heeft zitten. De aanbieders hopen hiermee u te kunnen verleiden om te upgraden naar een aanvullend zenderpakket. Het Ziggo & Movies XL pakket kost 11,95 euro per maand. Als u enthousiast bent kunt u dat natuurlijk altijd doen, maar u kunt ook gewoon lekker een maandje lang genieten van een extra zender en dan weer afwachten of de volgende zender van de maand ook weer net zo leuk is als de vorige.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Wilt u meer informatie over de Ziggo abonnementen? Dat kan ook hier: