UPC Horizon GO: onderweg TV kijken

UPC-Horizon-GO-app18 juli 2014UPC heeft de Horizon TV app voorzien van een update, make-over en de functionaliteiten en bruikbaarheid verbeterd. Als eerste heeft de app een nieuwe naam gekregen en heet nu Horizon GO. Met deze app kunt u als digitale TV klant van UPC via uw tablet of smartphone overal live naar tv-zenders kijken.

UPC is de eerste Nederlandse aanbieder die dit mogelijk maakt. Tot voorkort was het namelijk alleen mogelijk om via een UPC-internetverbinding televisie te kijken. Maar de app Horizon GO werkt nu dus ook met een 3G of 4G verbinding of via andere internetverbindingen die niet van UPC zijn. Om gebruik te maken van deze nieuwe dienst van UPC heeft u alleen maar een UPC-account nodig. Er is geen extra abonnement voor nodig.

Gelijktijdig met deze nieuwe functie heeft UPC het zenderaanbod dat online bekeken kan worden uitgebreid naar 96 zenders. 82 hiervan kunnen overal in Nederland bekeken worden, waaronder Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en SBS 6, Net5 en Veronica. De overige zenders zijn alleen met een internetverbinding van UPC te bekijken. Dit heeft te maken met bepaalde rechten en afspraken met de aanbieders van deze zenders.

Daarnaast is ook de videodienst MyPrime beschikbaar in de app Horizon GO, en kan de app gebruikt worden als afstandsbediening voor de Horizon Mediabox. Dit betekent dat u overal in Nederland de ruim 1000 films en 1000 afleveringen van series uit het aanbod ook buitenshuis kunt kijken op uw laptop, tablet of smartphone.

De vernieuwde app is beschikbaar voor Android en iOS. De app werkt op Androidtoestellen vanaf softwareversie 4.0 en op iPhone en iPad op iOS versies 6 en 7.

Alles in 1 pakket UPC
UPC Horizon GO is bij alle alles in 1 pakketten van UPC beschikbaar. Bent u nog geen klant bij UPC maar wilt u wel overal live TV kunnen kijken via een handige app? Sluit dan nu een alles in 1 pakket af bij UPC en stap vandaag nog over.

Wilt u de pakketten van UPC onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website:

Bron: UPC