UPC Mobiel

> Ga direct naar www.upc.nl/mobiel

UPC biedt nu voor iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor UPC mobiel. In eerste instantie was het slechts voor een klein deel van de bestaande klanten beschikbaar. Dit was simpelweg om alles goed te kunnen testen. Maar nu is het dus voor iedereen beschikbaar. Enige voorwaarde is wel dat u ook andere diensten af moet nemen bij UPC. U kunt UPC mobiel combineren met een alles in 1 pakket, een internet en tv pakket, of een tv-abonnement.

UPC Mobiel bestaat uit drie sim-only abonnementen met een hoge internetbundel. Het mooie hiervan is dat UPC u de mogelijkheid biedt om de bundel te delen met andere personen, waaronder bijvoorbeeld uw gezinsleden. De mobiele sim-only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. De drie beschikbare varianten zijn: Basis, Meer en Eindeloos. In onderstaande tabel vindt u de verschillen.

Type pakketMobiel BasisMobiel MeerMobiel Eindeloos
Standaardprijs p/maand€ 12,50€ 20€ 35
Tijdelijke Actie1 maand gratis1 maand gratis1 maand gratis
Databundel300MB1500MB4000MB
Belminuten100300onbeperkt
Aantal simkaarten1 inclusief1 inclusief1 inclusief
WifiSpotsjajaja
Meer info UPC alles in 1 basisMeer info UPC alles in 1 powerMeer info UPC alles in 1 extra power

UPC Mobiel Basis kost slechts €12,50 per maand. En u krijgt hiervoor 100 belminuten en 300 MB aan data. Is dit niet genoeg voor u? Dan is UPC Mobiel Meer wellicht iets voor u. U krijgt dan maar liefst 400 belminuten en 1500 MB aan data voor internet. De maandelijkse kosten hiervan zijn €20 per maand. Is ook dit tekort? Dan blijft UPC Mobiel Eindeloos over. Voor €35 per maand krijgt u 4000MB aan data voor internet en kunt u onbeperkt bellen. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent. En dat voor al uw gezinsleden. Dat is toch ideaal? Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de vele gratis WifiSpots van UPC door het hele land.

Alle drie de abonnementen bevatten gratis sms’en en zijn inclusief 1 simkaart. Wilt u meer simkaarten? Dat kan. U kunt er maximaal 4 extra aanvragen en deze kosten €10 per stuk.

Actie
UPC Mobiel heeft momenteel een leuke aanbieding en dat is dat u de eerste maand geen abonnementskosten betaald. Dat scheelt u toch weer wat.

UPC Mobiel
Bent u overtuigd? En wilt u ook UPC Mobiel of wilt u nog meer informatie? Ga dan naar de website van UPC.nl/mobiel.