UPC Power pakket

Het UPC Power pakket is het meest gekozen alles in 1 pakket van UPC. Maar waarom is het UPC Power pakket de beste keuze? In eerste instantie is dit vrij eenvoudig: dit Power pakket biedt alles wat u van een alles in 1 abonnement (ook wel 3 in 1 genoemd) kunt verwachten: supersnel internet, voordelig bellen, interactieve tv, online tv kijken en vele andere extra’s.

Specificaties UPC Power Pakket
In onderstaande tabel hebben we enkele specificaties van het UPC Power Pakket voor u op een rijtje gezet.

Type pakketAlles in 1 Power
Standaardprijs p/maand€ 56
Tijdelijke Actie3 maanden €39,95
Totale korting: €48,15
Internetsnelheid (downloaden)120 Mb/s
Internetsnelheid (uploaden)12 Mb/s
TV-zenders70
HD-zenders15
TV gemistVandaag & morgen
Online TV kijken50+ zenders binnen
40+ zenders buiten
button-meer-info

UPC actie 3x sneller
UPC heeft momenteel een actie (upc.nl/3xsneller), waarbij bestaande en nieuwe klanten 3 maanden korting krijgen als ze kiezen voor of upgraden naar een UPC Power pakket. UPC noemt deze actie ‘3xsneller’ omdat ze hiermee een internetsnelheid aanbieden van 120 MB/s terwijl het gemiddelde in Nederland ligt op 40 Mb/s. UPC levert dus 3x sneller. Wilt u ook profiteren van snel internet en korting? Ga naar UPC.nl/3xsneller

Internet
De internetverbinding die UPC levert bij het alles in 1 Power pakket is er eentje met een downloadsnelheid van 120 MB/s en een uploadsnelheid van 12 MB/s. Dit is een goede snelheid voor een huishouden waarin internet veel gebruikt worden om te gamen, streamen, downloaden, surfen en mailen. Zelfs als dit tegelijk gebeurt.

Interactieve televisie
UPC levert bij haar alles in 1 Power pakket standaard interactieve televisie. U krijgt standaard 70 TV-zenders, 15 HD-zenders en 90 radiozenders. Alle zenders kunt u eenvoudig live pauzeren. Heeft u toch iets gemist? Dan kunt u uw programma terugkijken via Programma Gemist. Bij het alles in 1 Power pakket kunt u de afleveringen terugkijken tot 2 dagen terug. Kiest u ook voor de Horizon box. Dan maakt u tv kijken extra persoonlijk met de kijktips en mogelijkheden om video’s te streamen. Met de Horizon box kunt u ook programma’s opnemen. Dit kunnen maar liefst 4 programma’s tegelijk zijn.

Online TV kijken. Overal!
UPC maakt het online tv kijken nu overal mogelijk. U kunt in en om uw eigen huis online tv kijken, maar ook in de trein, achterin de auto of op de camping. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is de gratis Horizon GO app en een internetverbinding. Dit is uiteraard ook voor u beschikbaar als u kiest voor het UPC Power Pakket.

Extra opties
Dit UPC alles in 1 pakket is zonder extra’s al zeer compleet. Maar u kunt natuurlijk kiezen voor nog meer opties. U kunt onder andere kiezen voor: meer TV-zenders, HD-zenders en radiozenders, altijd onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand, een veiligheidspakket voor uw computer, maar ook voor extra zenderpakketten, zoals: HBO, Film1, FOX Sports, Sport1, Kidszone, een Turks zenderpakket of Arabisch zenderpakket.

Meer informatie over het UPC Power Pakket
Bent u overtuigd van dit alles in 1 pakket van UPC? En wilt u meer weten of overstappen? Ga dan naar de website van UPC en kies wat bij u past.