UPC start MyPrime

1 april 2014UPC gaat zelf films en series gratis aanbieden via MyPrime. MyPrime is een nieuwe eigen streamingsdienst van UPC. UPC belooft via MyPrime klassiekers uit ieder genre aan te gaan bieden. Bijna alle films en series worden nu wel slechts in SD in plaats van HD kwaliteit aangeboden. De nieuwe dienst is te gebruiken op een tv, een laptop, een iPhone of iPad. Android wordt (nog) niet ondersteund.

Welke films en series?
In het aanbod van MyPrime vindt u onder andere Brokeback Mountain, Alles is Liefde, Komt een vrouw bij de dokter, maar ook de volledige Lord of the Rings trilogie. Bij de series vindt u onder andere Sex and the City, Californication en Criminal Minds.
In de lijst is één film uit 2012, 45 films uit 2011 en 101 films uit 2010 te vinden. UPC wil zich dan ook vooral richten op de klassiekers, naast het actuele aanbod. UPC geeft daarbij verder aan het aanbod continu aan te gaan vullen en te verversen.

Voor wie is MyPrime beschikbaar?
Klanten met een alles in 1 pakket van UPC kunnen over MyPrime beschikken. Echter is dit niet voor alle type alles in 1 pakketten gratis. Voor Alles in 1 Power en Alles in 1 Extra Power wordt de nieuwe dienst gratis bijgeleverd. Bij Alles in 1 Basis kost het 6,50 euro per maand extra.

Waar vindt u MyPrime?
In het on demand menu op uw televisie selecteert u de mogelijkheid voor MyPrime. U kiest vervolgens eenvoudig de film of serie uit het aanbod die u wilt zien. U herkent het aanbod aan de blauwe ster in de rechterbovenhoek op de filmcover.

Let wel op: MyPrime is alleen te gebruiken in en rondom uw huis. Maar dan wel van de zolder tot aan de tuin. Zo kunt u ook vanuit uw hangmat in de tuin een serie of film kijken op uw tablet.

Bent u overtuigd van MyPrime? Sluit dan nu een alles in 1 pakket af bij UPC en kijk voortaan eenvoudig vele films en series naar uw keuze.

Wilt u de pakketten van UPC onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: