UPC verbetert Horizon GO app

14 november 2014 – UPC heeft enkele verbeteringen doorgevoerd in de Horizon GO app. Met deze app kunt u via uw smartphone of tablet naar 100 zenders kijken.

De verbeteringen

  • Het uiterlijk van de onderdelen On Demand en MyPrime is verbeterd.
  • Enkele bugfixes
  • De laadtijd van de TV-gids is verbeterd. Hiermee kunt u overal ter wereld, als u een internetverbinding heeft, de aan het abonnement gekoppelde mediabox bedienen. Zo kunt u dus alle programma’s die u wilt opnemen instellen op afstand.

De Horizon GO app is gratis in de Apple Appstore en Google Play Store te downloaden. Dit is voor alle klanten van UPC geheel gratis. Het aantal zenders dat u kunt bekijken is wel afhankelijk van het abonnement dat u kiest bij UPC.

Enige in Nederland
UPC is voorlopig nog steeds de enige aanbieder in Nederland die het mogelijk maakt om tv-zenders live via een pc, laptop, tablet of smartphone overal te bekijken. Dit kunt u doen met een vaste en mobiele internetverbinding. Ook als deze van een concurrent van UPC is.

Alles in 1 pakket UPC
UPC Horizon GO is gratis bij de alles in 1 pakketten van UPC beschikbaar. Bent u nog geen klant bij UPC maar wilt u wel overal live TV kunnen kijken via een handige app? Ga dan naar de website van UPC en kies het pakket dat bij u past.

Wilt u de pakketten van UPC onderling vergelijken? Dat kan op deze website: