Verhoging internetsnelheid Ziggo alles in 1 Complete

3 februari 2016Ziggo heeft bekend gemaakt, op haar eigen forum, dat de internetsnelheid van het alles in 1 pakket dat het meest populair is onder klanten zal worden verhoogd. Dat betekent dat het Alles in 1 Complete een hogere downloadsnelheid en uploadsnelheid krijgt. Het zal gaan om een verhoging van 120 Mb/s naar 150 Mb/s voor downloaden en van 12 Mb/s naar 15 Mb/s voor het uploaden. De verhoging zal geheel automatisch plaats vinden. Als u al klant bent van Ziggo dan hoeft u hiervoor niks te doen. Vanaf 2 april 2016 gaat Ziggo de verhoogde internetsnelheid voor Ziggo alles in 1 Complete klanten uitrollen.

Ziggo heeft per 2 april 2016 dan alles in 1 abonnementen met de volgende internetsnelheden:

  • Ziggo Connect & Play Start met 40 Mb/s downloaden en 4 Mb/s uploaden, voor €45,95 per maand
  • Ziggo Connect & Play Complete met 150 Mb/s downloaden en 15 Mb/s uploaden, voor €59,95 per maand
  • Ziggo Connect & Play Max met 200 Mb/s downloaden en 20 Mb/s uploaden, voor €73,95 per maand

Voor zover nu bekend gaat de verhoogde internetsnelheid niet gepaard met een verhoging van de maandelijkse kosten. Het Alles in 1 Complete abonnement wordt hierdoor dus nog interessanter als u nog geen klant bent bij Ziggo.

Andere abonnementen van Ziggo die momenteel een internetsnelheid aanbieden van 120 Mb/s voor downloaden en 12 Mb/s voor uploaden zullen profiteren van de verhoging naar 150 / 15 Mb/s. Het geldt dus ook voor Internet en TV Complete en het Internet Complete abonnement.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze verhoging of de pakketten van Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u de pakketten van Ziggo onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: